Wireless Media d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Wireless Media d.o.o.

  (10 utisaka)
80% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.1
beneficije

3.7
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

QA tester


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- opuštena atmosfera
- zanimljiv kolektiv
- dobra firma za početnike
- mogućnost napredovanja
Zamerke kompaniji
- plata ispod svakog proseka
- često prebacivanje sa projekta na projekat
- slaba mogućnost tehičkog napredovanja i pisanja automatskih testova
- JIRA nekad nije dovoljna, morate produkt menadžere vući za rukav
utisak postavljen: 08.04.2019.

QA Analyst/Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije traje oko 2 nedelje. Sastoji se iz tri kruga. U prvom krugu radi se zadatak koji obuhvata pisanje test slučajeva za određeni portal, konkretno registracionu formu. U drugom krugu je razgovor sa HR-om i tehnički deo. Rade se dva mini zadatka, prvi se odnosi na testiranje metode koja ispisuje vrednosti za trouglove. HR i Team Leader su bili jako ljubazni i prijatni, tako da nije bilo potrebe za tremom, što je jako pozitivno za nekog ko je početnik.

utisak sa intervjua postavljen: 22.03.2019.

Project Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug - pisani zadatak preko mail-a i rok od nedelju dana da se završi. Drugi krug - sastanak sa HR-om i team lead-om. Drugi krug zakazan nešto kasnije nego što su originalno planirali, uz izvinjenje i objašnjenje preko mail-a zašto ne mogu da zakažu ranije. Sastanak vrlo prijatan, iako smo na prvoj polovini zaključili da ja nisam dobar match za poziciju koju su oglasili. Razgovor smo ipak nastavili i završen je ponudom sa njihove strane da mi se jave ukoliko se otvori pozicija koja bi odgovarala mom iskustvu kao i da moj CV proslede kolegama iz tima kome više odgovaraju moje kompetencije. Vrlo pozitivno iskustvo i jedan jako prijatan, normalan, ljudski sastanak, bez "gde vidite sebe za 5 godina" pitanja. :)

utisak sa intervjua postavljen: 18.03.2019.

Junior .NET Developer

Đorđe M., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Opšti utisak je veoma pozitivan. Proces selekcije se sastojao iz 3 kruga. Prvi je da se odradi praktični zadatak ASP.NET MVC aplikacija za određeni vremenski rok. Nakon toga poziva se na prvi sastanak sa HR-om i Team Leaderom. Oboje su bili veoma prijatni tokom razgovora toliko da se nisam osećao kao da sam na intervjuu što je za juniore koji tek ulaze u poslovni svet veoma bitno. Bilo je raznih vrsta pitanja kako o meni samom (da se bolje predstavim) do onih tehničkih - osnovnih koje bi trebalo svaki Web programer da zna. Pre tehničkog ispitivanja odradi se jedan mali zadatak na papiru, jedna metoda da se napiše. U mom slučaju je to bilo da na osnovu prosleđenih parametara metodi, metoda odredi koje je vrste trougao i da vrati određeni broj (1-jednakostranički, 2-jednokraki..). Povratnu informaciju sam dobio za oko par dana. Iako nisam prošao u naredni krug selekcije, prvenstveno zbog moje nešto lošije pripreme za intervju, na osnovu ovog intervjua svakako da preporučujem kompaniju.

utisak sa intervjua postavljen: 11.10.2018.

QA tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Selekcija se sastoji iz dva kruga - u prvom krugu kandidat dolazi na intervju sa HRom, tim liderom i seniorom koji radi na istoj poziciji, tako da je to miks HR i tehničkog intervjua. U drugom krugu kandidat dobija praktičan zadatak koji radi kod kuće i dolazi u firmu da radi test ličnosti i logički test. Nakon svega ovoga kandidat biva pozvan da mu se iznese ponuda. Ceo proces je trajao tačno nedelju dana, od prvog poziva do iznošenja ponude.

utisak sa intervjua postavljen: 23.08.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Wireless Media (WM) je međunarodna kompanija osnovana 2004. godine, fokusirana na razvoj sopstvenih rešenja, uključujući svoj osnovni proizvod: WM App Builder i WM Origami, kao i veliki broj tehnoloških i sadržajno orijentisanih profesionalnih usluga.

WM se fokusira na industriju telekomunikacija i ostale velike izdavače, održavajući poziciju jakog partnera koji zadovoljava dugoročne potrebe klijenata.

Oglasi za posao (trenutno 4 aktivna oglasa)

QA Analyst/Tester

Beograd  • Rok: 14.05.2020

At least 1 year of software testing experience. Experience with both manual testing and cross-platform testing solutions and frameworks. Experience in version control system and issue tracking tools... (pročitaj oglas)

Senior UX/UI Designer

Beograd  • Rok: 10.05.2020

4+ years of digital design experience. 2+ years experience in design for Commerce platform. Experience designing solutions for mobile-first responsive design (app-only and desktop-only is not preferred)... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Beograd  • Rok: 24.03.2020

2+ years of software development and design experience, preferably in building enterprise web-based applications. Proficiency in C#, knowledge of the .NET 4.5+, .NET Core framework and its newest features... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
WIRELESS MEDIA
Adresa
Obilićev venac 4/III, Beograd-Stari Beograd
Datum osnivanja
25.03.2004.
PIB
103341191
Matični broj
17544110
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PRUŽANJE USLUGA I ISTRAŽIVAČKI RAZVOJ U OBLASTI TELEKOMUNIKACIJA WIRELESS MEDIA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Igor Žeželj - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija