Workpuls

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Kneza Mihaila 1, Beograd
učitavanje...


9 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 109621436
Matični broj: 21212334
Broj zaposlenih: 51-100
Predstavništvo u Srbiji: Kneza Mihaila 1, Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Hi there :)

We are Workpuls, a team devoted to developing the best software in our field. A software which focuses on productivity, time analysis, and business process optimization with the goal of helping people boost their productivity and focus.

Let us tell you a bit more about ourselves.

Everything started a few years ago, when our CEO and a couple of his friends came up with an idea to make a product that would do just that. They put in a lot of work, research and knowledge into the product, went through many trials and errors, as well as alterations, to keep moving forward. :)

As the product advanced and the number of our clients grew, we needed to expand our team and cover other areas of expertise - so we did.

Currently, we have about 50 people on our team covering different parts of development, marketing and sales processes.

Whatever our skills are, we all share some similar traits - openness to new ideas, things and people, readiness to help and work together in order to bring the best possible result. The winning mindset which connects our team, leads us towards fresh ideas, learning, and awesomeness.

Where can you find us?

However, no matter whether we work from home or office, a very relaxed and friendly environment we work in and a few pets wandering around offering snuggles is something that stays the same and makes our days at work even more enjoyable. :)

Sounds interesting?

Feel free to ping us if you would like to hear more :)

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Workpuls

Web Designer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Dobio sam zadatak iz moje struke, sa rokom izrade od 5 dana i jasno definisanim uputstvom. Zadatak je bio jako kreativan i slobodouman i nije bilo nekih većih ograničenja sem nekih prethodno definisanih smernica u samom brifu. Posle dostavljanja završenog zadatka sam čekao na odgovor nekih nedelju dana, gde mi je rečeno da je zadatak uspešan i tada su mi bila zakazana dva intervjua (HR i Tehnički). Oba intervjua su bila jako prijatna i bukvalno mi je proletelo vreme od sat vremena, koliko su intervjui i trajali. Navedeni intervjui su totalno različitog karaktera i cilja, gde je tehnički intervju malo zahtevniji, jer trebate proći kroz nekoliko tehničkih pitanja vezana za vaš prethodno urađeni zadatak. Nedelju dana nakon uspešnih intervjua sam dobio ponudu za posao koju sam i prihvatio.

Junior QA Automation Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Posle apliciranja, dobio sam listu od 5 taskova koji su bili povezani sa istom web aplikacijom za testiranje. Posle toga je na red dosao intervju, kombinacija tehnickog i HR dela i jos jedan task za pisanje automatskih tesova posle koga sam dobio ponudu. Prijatno i korisno iskustvo :)

Junior QA Analyst

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Dobila sam listu zadataka koje je trebalo da uradim u roku od 5 dana. Zadaci su bili skroz okej - testiranje demo sajta, pisanje Test Case-eva prema datim feature-ima. Ubrzo nakon toga smo imali intervju na kome smo razgovarali o firmi i urađenim zadacima. Vrlo opušen razgovor i prijatni ljudi.
Pitanja sa intervjua
  • Pitanja su bila vezana za sam zadatak - zašto sam nešto uključila u TC ili bug report, na koji način bih rešila neku situaciju, šta bih odredila kao prioritet pri testiranju, itd.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
WORKPULS
Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 89, Beograd
Datum osnivanja
18.7.2016
PIB
109621436
Matični broj
21212334
Poslovni naziv
Privredno društvo WORKPULS doo Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6420 - Delatnost holding kompanija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Petrović - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Workpuls sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška