O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
X-Tim Logistic d.o.o. logo

X-Tim Logistic d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

TRANSPORT
Sektor logistike je motor koji pokreće naše preduzeće.
Sa sopstvenom flotom poslednje generacije i velikim brojem pouzdanih podizvođača, spremni smo da izađemo u susret svim zahtevima klijenata. Spoj mladosti i iskustva predstavlja osnov napretka naše kompanije, kao i konstantno kadrovsko usavršavanje sa ciljem da idemo u korak sa najuspešnijim evropskim kompanijama u branši. Sve pošiljke nalaze se pod monitoringom 24 časa uz praćenje kvaliteta rada i redovnu komunikaciju sa klijentom. Pored punih utovara, nudimo i mogućnost zbirnih utovara koje omogućavaju klijentima da pronađu adekvatan vid transporta u zavisnosti od trenutnih potreba.

Skladištenje robe
Sa dve decenije iskustva,naša logistika omogućava vrhunsko servisiranje korisnika naših usluga, kombinacijom različitih rešenja. Pomenuta logistička rešenja prilagođena su potrebama naših klijenata. Stručni tim vrhunskih operativaca vodi računa o robi, a skladišta i roba u njima su osigurani od svih rizika, uz kontinuirano obezbeđenje i video nadzor. Sve operacije se odvijaju uz poštovanje najviših standarda, što doprinosi visokom nivou kvaliteta pružene usluge.

Naša misija
Dugoročno opredeljenje naše kompanije bazirano je na težnji da odgovori na specifične i zahtevne potrebe tržišta, primena naprednih tehnologija, kao i društveno odgovorno poslovanje Lista zadovoljnih klijenata je velika, a naša želja za napredovanjem još veća...

SERVIS
X-Tim je ovlašćeni prodavac i serviser Isuzu vozila. Naš servisno-prodajni centar izgrađen je po Isuzu standardima. Centar se nalazi u Bačkoj Topoli, na samom ulasku u grad, lako dostupan za putnička i teretna vozila u svom sastavu naš servis ima prijemno odeljenje, radionice za popravku putničkih i teretnih vozila, kao i klimatizovan prostor u kojem klijenti mogu da sačekaju završetak radova na svom vozilu. Raspolaže velikim brojem specijalnih alata, opreme, originalnih rezervnih delova i elektronskih uređaja za dijagnostiku. Isuzu X-Tim servis pruža pouzdano i efikasno održavanje vozila u skladu sa modernim radioničarskim postupcima i standardima odobrenim od strane Isuzu brenda. Konstantno usavršavanje naših servisera, koji se kontinuirano obučavaju u Isuzu evropskim centrima, dovelo je do neminovnog rasta kvaliteta pruženih usluga, što je prepoznato od strane naših kljienata, tako da osim Isuzu brenda, naš servis vrši popravke i na vozilima drugih proizvođača.

 

 

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Senćanski put 9, 24300 Bačka Topola, Srbija
+38124713200