O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Xcalibra Exchange logo

Xcalibra Exchange

Oceni kompaniju

O nama

Xcalibra je nova berza kriptovaluta osnovana 2019. godine sa sedištem u Švajcarskoj. Napravljena je s namerom da podstakne masovno korišćenje kriptovaluta tako što omogućava svojim korisnicima sigurnu i jednostavnu trgovinu. Berza je nedavno listirana na sajtu “CoinMarketCap” čemu je prethodio proces testiranja i zadovoljavanja niza tehničkih uslova.

Mnogo napora je uloženo kako bi se napravila platforma sa dovoljno sigurnosnih mera koje gotovo onemogućavaju pokušaje hakovanja i krađe digitalne imovine. Čak 100% sredstava korisnika se čuva na takozvanim “hladnim novčanicima”, a svakom korisniku na raspolaganju stoji set dodatnih mera koje može sam da uključi radi još veće sigurnosti.

Xcalibra je dostupna u preko 100 zemalja širom sveta, a kriptovalute je moguće kupiti sa čak 15 nacionalnih valuta. Budući da je dobar deo platforme napravljen od strane blockchain kompanije “Balkaneum” sa sedištem u Beogradu, odlučeno je da jedna od tih valuta bude i dinar. Uz posredstvo partnera iz Srbije, svim državljanima je omogućemo da kupe kriptovalute za dinare jednostavnom uplatom sa bankovnog računa.

Tako je Xcalibra postala jedina berza na svetu na kojoj ćete kupovati i prodavati kriptovalute direktno dinarima. Potrebno je samo da imate račun u bilo kojoj banci i da se registrujete na našoj platformi.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon