O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
YU Spin d.o.o. logo

YU Spin d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Yu Spin je kompanija koja se bavi softverskim inženjerstvom. Nudimo kompletnu uslugu razvoja softvera: projektovanje, razvoj i održavanje softvera, kao i projektovanje i održavanje potrebne infrastrukture.

Osnovana 2000. godine, kompanija Yu Spin je tokom proteklih godina svog postojanja gradila profesionalan tim vrhunskih stručnjaka, koji danas svojim znanjem i iskustvom garantuju kvalitet naših softverskih rešenja.

Ekspertiza naše kompanije su usluge razvoja specijalizovanih softvera, prilagođenih potrebama klijenata. Naš sistem poslovanja podrazumeva pre svega razgovor sa klijentom i prikupljanje podataka o procesima i funkcionisanju njegovog poslovanja u cilju što boljeg predviđanja i ispunjenja zahteva i potreba koje naš proizvod treba da ispuni.

Yu Spin tim se sastoji od iskusnih, visoko obrazovanih i sertifikovanih programera, administratora sistema, dizajnera i brojnih drugih neophodnih stručnjaka koji zajedno sa timom jednog od naših osnivača, kompanije Spin iz Slovenije, garantuju kompletnu i kvalitetnu uslugu i potpuno zadovoljstvo našim klijentima.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt