YU Spin d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Yu Spin je kompanija koja se bavi softverskim inženjerstvom. Nudimo kompletnu uslugu razvoja softvera: projektovanje, razvoj i održavanje softvera, kao i projektovanje i održavanje potrebne infrastrukture.

Osnovana 2000. godine, kompanija Yu Spin je tokom proteklih godina svog postojanja gradila profesionalan tim vrhunskih stručnjaka, koji danas svojim znanjem i iskustvom garantuju kvalitet naših softverskih rešenja.

Ekspertiza naše kompanije su usluge razvoja specijalizovanih softvera, prilagođenih potrebama klijenata. Naš sistem poslovanja podrazumeva pre svega razgovor sa klijentom i prikupljanje podataka o procesima i funkcionisanju njegovog poslovanja u cilju što boljeg predviđanja i ispunjenja zahteva i potreba koje naš proizvod treba da ispuni.

Yu Spin tim se sastoji od iskusnih, visoko obrazovanih i sertifikovanih programera, administratora sistema, dizajnera i brojnih drugih neophodnih stručnjaka koji zajedno sa timom jednog od naših osnivača, kompanije Spin iz Slovenije, garantuju kompletnu i kvalitetnu uslugu i potpuno zadovoljstvo našim klijentima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
YU SPIN
Adresa
Ilariona Ruvarca 10, Novi Sad
Datum osnivanja
12.07.2000.
PIB
101703273
Matični broj
08705631
Poslovni naziv
YU SPIN DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU I USLUGE, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Petar Lukić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija