O kompaniji
59
Iskustva
28
Plate
Poslovi
Yettel d.o.o. Beograd logo

Yettel d.o.o. Beograd

3.5

O nama

Yettel je novi telekomunikacioni brend PPF Telekom Grupe, predstavljen 2022. godine u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji. Pružamo digitalne usluge i povezanost, sa fokusom na korisnike i jednostavnom misijom: pomoći im da pronađu svoj balans.


Yettel ima skoro tri miliona korisnika u Srbiji i do marta 2022. godine poslovali smo pod imenom Telenor Srbija. Prisutni smo na tržištu od 2006. i trenutno zapošljavamo više od 2200 ljudi. Naša ponuda obuhvata bogat portfolio digitalnih i fiksnih usluga, mobilne i dodatne opreme.


Pokrivamo celu teritoriju Srbije brzim i pouzdanim internetom, pružajući superiorno korisničko iskustvo. Prvi smo operator koji je pokrenuo 5G testno okruženje u Srbiji. Nudimo kreativna, inovativna i jednostavna rešenja za korisnike na mobilnom i fiksnom tržištu, a 2021. godine lansirali smo Hipernet sa najboljim internetom i digitalnom televizijom za celo domaćinstvo.


Da li znaš da u Yettelu značajan broj aplikacija razvijamo in-house?


Naši timovi, u kojima radi više od 70 software developera, razvili su Yettel aplikaciju, Web Shop i ceo CRM sistem. Nismo start-up, ali ipak koristimo moderne tehnologije, kao što su open source, Jira, Git, a i Scrum. Posebno smo ponosni na činjenicu da je Yettel aplikacija rangirana na Google Play Store-u kao najbolja aplikacija u Srbiji, a kao druga u svojoj kategoriji u svetu.


Trudimo se da brinemo o društvenoj odgovornosti, te smo pored reciklaže mobilnih telefona uveli i digitalnu uslugu Eco Bonus. Ponosni smo što smo 100% zelena mreža , što znači da se ukupna utrošena količina električne energije koju koriste mrežna oprema, uređaji i infrastruktura za potrebe Yettel mobilne mreže, dobija iz obnovljivih izvora energije 100%ЗелЕПС.

Priznanja

VRH poslodavac - TOP20

VRH poslodavac - TOP20

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Omladinskih Brigada 90, 11070 Beograd
+381 63 9000