O kompaniji
8
Iskustva
4
Plate
Poslovi
ZF Serbia d.o.o. logo

ZF Serbia d.o.o.

2

O nama

Rad na razvoju tehnologije budućnosti i misija stvaranja mobilnosti nove generacije su ono što čini ZF Group posebnim!

Mogućnost rada na najkompleksnijim proizvodima automobliske industrije u okviru našeg tržišta, predstavlja jedinstvenu priliku za razvoj, učenje i ostavljanje našeg traga i doprinosa u novoj tehnološkoj revoluciji. Sa tradicijom dužom od 100 godina, ZF Group ulaže u četiri tehnološka polja koja su posebno obećavajuća za budućnost, jer svako od njih daje veliki doprinos mobilnosti sutrašnjice, a to su: automatizovana vožnja, kontrola kretanja vozila, integrisana bezbednost i elektromobilnost. Kompanija ZF Group na globalnom nivou ima oko 160.000 zaposlenih na preko 270 lokacija u 42 zemlje sveta i sa svojim širokim portfoliom proizvoda i softverskim rešenjima ZF Group unapređuje mobilnost i usluge za renomirane proizvođače vozila kako za putnička vozila, komercijalna vozila i industrijsku tehnologiju, tako i za nove klijente koji pružaju usluge prevoza i obezbeđivanja mobilnosti.

ZF u Srbiji

Najmlađa i najbrže rastuća divizija kompanije ZF Group, divizija Electrified Powertrain Technology, proširila je svoj proizvodni kapacitet za proizvode fokusirane na elektro-mobilnost izgradnjom novog proizvodnog pogona i razvojno-istraživačkog centra u Pančevu, kao i otvaranjem razvojno-istraživačkog centra u Novom Sadu. Fokus je na proizvodnji i razvoju novih generacija elektromotora i generatora za hibridne i električne pogone, kao i ručicama menjača i mikro prekidačima, pa će inženjeri sa i bez iskustva, imati priliku da rade na razvoju novih generacija naših svetski priznatih proizvoda u okviru elektro-moblinosti.

Od 2018. godine ZF Serbia je u konstantnoj ekspanziji, te u svakom trenutku postoji veliki broj otvorenih radnih mesta u okviru različitih sektora kompanije i samim tim mnogo različitih profila za kojima smo u potrazi, kako u okviru R&D sektora gde su zastupljeni softverski inženjering​, sistemski inženjering, hardverski inženjering, testiranje i drugo,  tako i u okviru proizvodnog inženjeringa, projektnog menadžmenta, logistike, kvaliteta, nabavke, HR-a, finansija i ostalih sektora. ZF Serbia zapošljava inženjere svih nivoa, od juniora do seniora, a svaki zaposleni ima priliku da istražuje o postojećim mogućnostima daljeg razvijanja u okviru kompanije i u skladu sa tim svako ima priliku da interno gradi svoj karijerni put.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Nova 7, ZF Serbia d.o.o. Pančevo
Fruškogorska 1, Naučno-tehnološki park, R&D centar Novi Sad