O kompaniji
9
Iskustva
6
Plate
Poslovi
ZF Serbia d.o.o. logo

ZF Serbia d.o.o.

2

O nama

Rad na razvoju tehnologije budućnosti i misija stvaranja mobilnosti nove generacije su ono što čini ZF Group posebnim!

Mogućnost rada na najkompleksnijim proizvodima automobliske industrije u okviru našeg tržišta, predstavlja jedinstvenu priliku za razvoj, učenje i ostavljanje našeg traga i doprinosa u novoj tehnološkoj revoluciji. Sa tradicijom dužom od 100 godina, ZF Group ulaže u četiri tehnološka polja koja su posebno obećavajuća za budućnost, jer svako od njih daje veliki doprinos mobilnosti sutrašnjice, a to su: automatizovana vožnja, kontrola kretanja vozila, integrisana bezbednost i elektromobilnost. Kompanija ZF Group na globalnom nivou ima oko 160.000 zaposlenih na preko 270 lokacija u 42 zemlje sveta i sa svojim širokim portfoliom proizvoda i softverskim rešenjima ZF Group unapređuje mobilnost i usluge za renomirane proizvođače vozila kako za putnička vozila, komercijalna vozila i industrijsku tehnologiju, tako i za nove klijente koji pružaju usluge prevoza i obezbeđivanja mobilnosti.

ZF u Srbiji

Najmlađa i najbrže rastuća divizija kompanije ZF Group, divizija Electrified Powertrain Technology, proširila je svoj proizvodni kapacitet za proizvode fokusirane na elektro-mobilnost izgradnjom novog proizvodnog pogona i razvojno-istraživačkog centra u Pančevu, kao i otvaranjem razvojno-istraživačkog centra u Novom Sadu. Fokus je na proizvodnji i razvoju novih generacija elektromotora i generatora za hibridne i električne pogone, kao i ručicama menjača i mikro prekidačima, pa će inženjeri sa i bez iskustva, imati priliku da rade na razvoju novih generacija naših svetski priznatih proizvoda u okviru elektro-moblinosti.

Od 2018. godine ZF Serbia je u konstantnoj ekspanziji, te u svakom trenutku postoji veliki broj otvorenih radnih mesta u okviru različitih sektora kompanije i samim tim mnogo različitih profila za kojima smo u potrazi, kako u okviru R&D sektora gde su zastupljeni softverski inženjering​, sistemski inženjering, hardverski inženjering, testiranje i drugo,  tako i u okviru proizvodnog inženjeringa, projektnog menadžmenta, logistike, kvaliteta, nabavke, HR-a, finansija i ostalih sektora. ZF Serbia zapošljava inženjere svih nivoa, od juniora do seniora, a svaki zaposleni ima priliku da istražuje o postojećim mogućnostima daljeg razvijanja u okviru kompanije i u skladu sa tim svako ima priliku da interno gradi svoj karijerni put.

Beneficije

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

za sve zaposlene

Rad na daljinu

Program mentorstva

Obezbeđena oprema za rad

Nagrade, bonusi, pokloni

Obezbeđen parking

u krugu fabrike

Organizovan prevoz

Timska druženja

Edukacija, profesionalni razvoj

Hrana i piće

Kantina u okviru fabrike, aparati za hranu i piće

Fleksibilno radno vreme

Porodica i roditeljstvo

Novogodišnji paketići i predstave za najmlađe

Rad od kuće

Proces selekcije

Imajući u vidu da u svakom trenutku, ZF Serbia d.o.o. ima veliki broj otvorenih pozicija, nakon prijave kandidata i završenog pregleda pristiglih biografija, pozivaju se samo kandidati koji u najvećoj meri odgovaraju zahtevima oglašene pozicije.

Prvi krug selekcije čini kraći telefonski intervju sa našim regruterima, u trajanju od 15 do 20 minuta. U toku ovog razgovora, prolazi se kroz ključne stavke iz biografije kandidata, razgovara se o ambicijama, motivaciji i očekivanjima. U zavisnosti od vrste pozicije, naredni krug selekcije prestavlja testiranje psihomotornih sposobnosti (plave kragne) ili tehnički intervju (bele kragne).

Nakon razgovora sa regruterom i testiranja u slučaju plavih kragni, sa kandidatima koji u najvećoj meri ispunjavaju kriterijume, zakazuje se tehnički intervju, koji se odvija uživo ili online, a u kome je glavni ispitivač stručnjak iz konkretne oblasti, budući nadređeni osobi zaposlenoj na poziciji za koju se vrši selekcija.

U toku ovog kruga selekcije ispituju se konkretne veštine i znanja, neophodne za obavljanje posla koji obuhvata oglašena pozicija.

Nakon pozitivne povratne informacije sa tehničke strane, sledi finalni razgovor sa kolegama iz ljudskih resursa ili nekim od menadžera kompanije, u skladu sa vrstom pozicije.

Tokom procesa selekcije, naši regruteri su tu za vas da odgovore na sva potencijalna pitanja i dogovore se sa vama o svakom narednom koraku, kako bi učinili celokupan proces što jasnijim i prijatnijim.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Nova 7, ZF Serbia d.o.o. Pančevo
Fruškogorska 1, Naučno-tehnološki park, R&D centar Novi Sad