ŽGP GP Beograd d.o.o.

ŽGP GP Beograd d.o.o.

Kontakt

Adresa Vodovodska 160, 11147 Beograd - Čukarica, Srbija
E-mail zgp@beotel.rs
PIB 101030323
MB 07052952
Zaposlenih 65
Predstavništvo Vodovodska 160, 11147 Beograd - Čukarica, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

ISTORIJA


1947. godine osnovana su železničko-građevinska preduzeća br.1 - 14, koja su bila u sastavu Generalne direkcije JDŽ sa zadatkom obnove ratom porušenih starih i izgradnje novih železničkih pruga. Železničko građevinska preduzeća (ŽGP) broj 1 i 12 iz Sarajeva se formiraju u samostalnu radnu organizaciju ŽGP Sarajevo. Svoju delatnost ŽGP SARAJEVO je obavljao preko organizovanih celina, koje su kasnije postale samostalna preduzeća, a od koji je jedna i ŽGP "BEOGRAD".

ŽGP GP "Beograd" je osnovano 1967.godine u Beogradu kao uprava gradnje Beograd, a od 1971.godine posluje kao samostalno preduzeće. Od 01.06.2006.godine preduzeće je privatizovano.

 

DELATNOST


Osnovna delatnost preduzeća je izgradnja, rekonstrukcija i sanacija mostova i tunela, sanacija kosina, izgradnja armirano betonskih galerija, sanacija klizišta i drugih građevinskih konstrukcija na putevima i železnicama u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Preduzeće se bavi i izvođenjem radova u visokogradnji. Za navedene radove preduzeće poseduje licencu Ministarstva građevinarsktva, saobraćaja i infrastrukture za izvođenje navedenih radova.

U krugu preduzeća postoji fabrika betona za proizvodnju, transport i ugradnju svih vrsta betona. U poslednjih pet godina, od privatizacije, ulagano je u obnavljanje i proširenje mehanizacije i opreme, te preduzeće sada između ostalog poseduje i: 3 kamiona kipera, 2 automiksera za beton kapaciteta 7 i 9m3, kombinovanu mašinu tipa New Holland, bager sa 4 ruke tipa New Holland, rovokopač Nissan, buldozer, utovarivač, Carmix, mini univerzalni utovarivač BobCAT, 5 agregata, 3 vibro ploče, 5 kompresora, sekačicu za asfalt i beton.

Preduzeće trenutno ima 65 zaposlenih.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv ŽGP GP BEOGRAD
Poslovni naziv ŽGP GP Beograd Društvo sa ograničenom odgovornošću Beograd
Delatnost kompanije 4213 - Izgradnja mostova i tunela
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Vodovodska 160, 11147 Beograd - Čukarica, Srbija
Datum osnivanja 23.12.1998.
PIB 101030323
MB 07052952
Zakonski zastupnici
Milena Ivezić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu