O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
ZTR Profistil logo

ZTR Profistil

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće Profistil iz Novog Sada se već više od tri decenije bavi proizvodnjom i prodajom profesionalne radne odeće modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta.

Pored radne odeće u prodajnom asortimanu nalazi se i reklamni tekstil, koji može biti brendiran po Vašoj želji, tehnikom sito štampe ili digitalnog veza.

Dugogodišnjim radom i iskustvom zaokružili smo kompletan proizvodni ciklus od modelovanja i dizajna, krojenja i pripreme, šivenja, do brendiranja i dorade.

U sopstvenim proizvodnim pogonima radimo na modernoj opremi i koristimo kvalitetne materijale, pratimo savremene trendove i robu isporučujemo u dogovorenim rokovima, uz optimalan odnos cene i kvaliteta. 

Više decenija duga tradicija i veliki broj zadovoljnih kupaca u zemlji i  inostranstvu govori u prilog tezi da naš poslovni model obezbeđuje visok kvalitet proizvoda.

Misija
Misija preduzeća je da kontinuirano i kvalitetno obavlja svoju primarnu delatnost na tehnološki savremen i ekološki prihvatljiv način, uz maksimalno poštovanje javnog interesa lokalne zajednice u kojoj posluje.

Svrha postojanja, rada i razvoja je ispunjenje značajne poslovne i društvene uloge u zadovoljavanju potreba kupaca uz modernu organizaciju, menadžment i stručnost, profesionalizam svih zaposlenih što će omogućiti siguran i održiv plasman radne odeće i drugih tekstilnih proizvoda.

Osnovni okvir poslovanja i razvoja preduzeća su stalna briga o zadovoljstvu i dobrobiti klijenata i zaposlenih.

Vizija
Vizija preduzeća je vodeća pozicija u oblasti proizvodnje radnih uniformi, prepoznatljivost u odnosu na konkurenciju kroz građenje brenda koji će u budućem periodu postavljati nove standarde u domenu tekstilne proizvodnje.

Preduzeće je posvećeno cilju da ostvaruje visok kvalitet i kontinuirano angažovanje, s poštovanjem načela konkurencije, ekonomičnosti i efikasnosti u svom poslovanju. 

Svoju viziju preduzeće ostvaruje strategijom konstantnog ulaganja u razvoj i modernizaciju postojećih kapaciteta primenom novih tehnoloških rešenja u cilju da svojim kupcima ponudi raznovrsniju i kvalitetniju paletu proizvoda u skladu sa zahtevima tržišta, a samim tim i unapredi svoju poziciju i razvija pozitivan način poslovanja.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Rumenački put 68, 21000 Novi Sad, Srbija
+381 62 422 444