O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
ZU Apoteka Biofarm logo

ZU Apoteka Biofarm

Oceni kompaniju

O nama

APOTEKA BIOFARM je počela sa radom 2010. godine u Titelu. Osnovna delatnost preduzeća je prodaja lekova, medicinskih sredstava, kozmetike i dijetetskih sredstava. Prilagođavajući se rastućim zahtevima tržišta i naših klijenata apoteke BIOFARM svake godine otvore novu apoteku prateći domaće i svetsko tržište prodaje lekova.

Dobra snabdevenost
U našim apotekama osim lekova možete naći opremu za bebe i porodilje, dijetetske suplemente, kozmetičke preparate, dekorativnu kozmetiku, dečje igračke…

Visok kvalitet usluge
Tim zaposlenih stručnjaka nudi iskustvo, znanje i ljubaznost. Vrhunska usluga, prijatna atmosfera i iznad svega širok spektar proizvoda su naš koncept uspešnog poslovanja..

Posvećenost svakom pacijentu
Stručan, odgovoran i posvećen odnos prema svakom pacijentu svih zaposlenih. Na taj način težimo ka inovativnom i individualnom pristupu svakom pojedincu.

Inovativnost i usavršavanje
Radimo na stalnoj edukaciji i usavršavanju svih zaposlenih u cilju usklađivanja i praćenja kvaliteta svetske farmaceutske prakse i tehnologije.

Lekovi sa liste D
Osim dostupnosti lekova sa D liste, sve lekove u našim apotekama možete podići putem elektronskih recepata fonda.

Merenje krvnog pritiska
U svim našim apotekama možete besplatno da izmerite krvni pritisak uz stručni nadzor naših zaposlenih koji će Vas posavetovati vezano za dobijeni rezultat merenja.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Glavna 34, 21240 Titel, Srbija
+381 60 518 0181