O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Zemljoradnička zadruga Trgovina Trlić logo

Zemljoradnička zadruga Trgovina Trlić

Oceni kompaniju

O nama

Zemljoradnička zadruga “Trlić” predstavlja jednu od najuspešnijih industrija mesa u našoj zemlji, a može se s punim pravom reći i u našem regionu. Danas, ZZ “Trlić” iza sebe ima 20 dugih i teških godina rada, ali i puno slatkih plodova svoga truda.

Živojin Jovanović, direktor, odlučio je da se okuša u proizvodnji svežeg mesa i mesnih prerađevina davne 1995. godine. Sa mesarom u Železniku i skromnim domaćinstvom u Trliću kod Uba krenula je priča ove velike kompanije. Početak je bio težak. Uz neke od osnovnih polovnih mašina i objekata koji su se nalazili u sklopu domaćinstva bilo je teško postići odgovarajući kvalitet mesa. Bilo je neophodno investirati još u sam razvoj celokupnog projekta i u isto vreme na vreme isplaćivati radnike i obaveze prema državi. Na sve to, trebalo je redovno plaćati stočni fond, istovremeno čekajući odloženo plaćanje za svoje proizvode. Ipak, i pored svega toga kompanija nikada nije poslovala sa gubicima, niti je imala blokiran žiro račun što govori o odgovornosti samog rukovodećeg tima kompanije.

Danas je industrija mesa “Trlić” prepoznatljiv brend u Srbiji, kao i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. O kvalitetu mesnih prerađevina svedoče i priznanja izdata od strane domaćih i stranih sertifikacionih kuća. Za oko sto artikala postoje moderno opremljeni pogoni sa sistemima kvaliteta HACCP i ISO22000 .

Zemljoradnička zadruga “Trlić” kvalitetnim svežim mesom snabdeva veliki broj kupaca na domaćem tržištu. Od početnih 200 m² kompanija danas raspolaže sa 11.500m² i zapošljava 500 radnika. Poseduju 18 marketa i 1 supermarket, s time sto će se i u Ubu otvoriti novi supermarket od 1400 m² u skorije vreme. Takođe, mora se spomenuti i saradnja sa vodećim trgovinskim sistemima u Srbiji: Metro-om, Aman-om, Idea-om, Merkator-om, Interex-om i SuperVero-m, kao i sa celokupnom “Domaći trgovinski lanac” grupom.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Vuka Karadžića 41, 14210 Ub, Srbija
014/463-300