Zepter International d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Zepter International je multinacionalna kompanija koja proizvodi, prodaje i distribuira ekskluzivne, visokokvalitetne proizvode, uglavnom putem direktne prodaje, kao i u sopstvenim prodajnim salonima. Od svog osnivanja, Zepter nastoji da poboljša kvalitet života ljudi širom sveta, time što će postati deo njihovog svakodnevnog života.

Zepter grupa je uspešno proširila svoje poslovanje i na oblasti finansija i osiguranja.

Kompanija Zepter prisutna je u više od 40 zemalja, na 5 kontinenata, ne samo kroz direktnu prodaju, već poseduje i brojne prodavnice i salone, locirane u najlepšim ulicama svetskih metropola. O ovome najbolje govori podatak da minimum svakih 10 sekundi negde u svetu započne nova prezentacija naših proizvoda.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Data Analyst

Beograd  • Rok: 03.02.2018

Evaluating business processes, anticipating requirements, uncovering areas for improvement, and developing and implementing solutions. (pročitaj oglas)

Information Security Analyst

Beograd  • Rok: 06.02.2018

Install security measures and operate software to protect systems and information infrastructure, including firewalls and data encryption programs... (pročitaj oglas)

Business Analyst

Beograd  • Rok: 03.02.2018

Evaluating business processes, anticipating requirements, uncovering areas for improvement, and developing and implementing solutions. (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ZEPTER INTERNATIONAL DOO BEOGRAD
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 117, Beograd
Datum osnivanja
06.11.1989.
PIB
100000400
Matični broj
07465424
Poslovni naziv
ZEPTER INTERNATIONAL PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU NA VELIKO I MALO DOO, BEOGRAD
Delatnost kompanije
4799 Ostala trgovina na malo izvan prodavnica, tezgi i pijaca
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Gordana Polovina - v.d. direktora
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija