O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

Zikma Solutions je digitalna agencija iz Niša čiji tim nudi širok spektar usluga. 

Izrada sajtova i prodavnica - Izradom sajta postajete vidljivi na internetu i klijenti lako dolaze do Vas. Izradom prodavnice omogućujete klijentima laku brzu kupovinu iz fotelje ili sa bilo kog mesta. 

Grafički dizajn - Dizajniranje i grafička izrada logoa, postera, brošura, flajera, vizit karti, omota, ambalaža, jelovnika...

Web Development - Web developeri u njihovom timu imaju višegodišnje iskustvo koje su primenjivali na projektima širom sveta i koji garantuju besprekoran kod u svim programskim jezicima. Nude customizaciju Wordpress tema i plugina kao i Prestashop modula i templejta.

SEO Optimizacija - SEO optimizacija je osnovni alat da na internet pretraživačima vaš sajt izlazi na prvom mestu. U to je uključeno istraživanje ključnih reči i konkurencije.

Internet Marketing - Klijentima pristupaju individualno po delatnosti kojom se bavi, njegovim potrebama i mogućnostima. Kreiraju marketing plan i strategiju nastupa na internetu.

Hosting Rešenja - Kao domaći web hosting provajder sa dugogodišnjim iskustvom, pripremili su specijalne pogodnosti za klijente čije sajtove rade i kojima obezbeđuju up time 99.99% uz monitoring i podršku 24h dnevno.

Kontakt

Obrenovićeva 34, Tržni centar Kalča, lamela B, I sprat, Niš
+381 69 23 31 641