Zuhlke Engineering d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Zuhlke Engineering d.o.o.

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Professional Software Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Radim na zanimljivom projektu na kome može mnogo da se nauči. Tim sa kojim radim je fenomenalan, kao uostalom i sve kolege kako u Beogradu tako i u inostranstvu. Menadžment stimuliše zaposlene da se usavršavaju kako profesionalno tako i lično. Često se putuje, zaposleni imaju budžet za edukaciju, privatno zdravstveno osiguranje, odličan work-life balans, fleksibilno radno vreme... Menadžment je sjajan, atmosfera u firmi je opuštena, zaista je uživanje dolaziti na posao.
Zamerke kompaniji
Error 404: not found :)
preporučujem
utisak postavljen: 26.05.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

DevOps Engineer Trainee

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Odmah nakon slanja CV-a dobio sam feedback od HR-a u kojem mi je zakazan telefonski intervju što je za svaku pohvalu. Korektno tehničko lice me pozvalo u zakazano vreme i imali smo telefonski razgovor koji je trajao oko 45 minuta. Razgovor je bio na engleskom u kome smo se dotakli nekih HR pitanja, kao i nekih teorijskih pitanja iz struke. Dobio sam pozitivan feedback i zakazan mi je razgovor u firmi. Na zakazanom intervjuu pojavila su se dvojica ispitivača. Jedan od njih se izuzetno lepo predstavio govoreći o svom obrazovanju, kao i o svojoj poziciji u firmu, dajući mi svoju vizit kartu. Prolazili smo kroz stavke koje sam ja naveo u svom i CV-ju, kao i one koje je zahtevala navedena pozicija. Ispitivač koji mi je dao svoju vizit kartu postavljao mi je izuzatno odmerena pitanja koja su zahtevala znanje koje jedan junior treba da ima. Pitanja su se odnosila na teoriju sa fakulteta, kao i praktične primere koje je junior elektroinženjer mogao samostalno da nauči ako se dovoljno trudio da produbi teorijsko znanje sa fakulteta. Profesionalno, znalački i sa merom sa njegove strane. Pitanja drugog ispitivača, po mom mišljenju, bila su u najmanju ruku problematična. Nakon mojih odgovora na teorijska pitanja ja sam stekao utisak da sam ga iznervirao svojim teorijskim poznavanjem materije, znanjem koje je naglašeno u oglasu za juniorsku poziciju. Moj dojam je bio da on, iako ima praktično iskustvo iz prakse, nema širinu u znanju, kao i način razmišljanja koje bi jedan inženjer morao da ima, i na mene je ostavio utisak osobe koja je na pogrešnom mestu. Nakon toga su sa njegove strane krenula izuzetno teška pitanja iz praksa, pitanja za čije odgovore je potrebno višegodišnje iskustvo, koje nije bilo naglašeno u oglasu. Drugi ispitivač se povremeno ubacivao sa pitanjima koja su bila u njegovom stilu sa početka intervjua, jaka teorijska osnova + praktično znanje koje je moglo samostalno da se stekne. Nakon završenog intervjua od ispitivača koji mi nije dao vizit kartu dobio sam feedback da ćemo stati i da neće biti sledećeg kruga. Njegovo obrazloženje je na mene delovalo frapantno. Komentar je bio da teorijsko fakultetsko znanje (koje je bilo u oglasu) i koje ja očigledno imam lako ispari!? i da on ipak više ceni praktično poznavanje materije (koje se nije tražilo u oglasu). Sve u svemu, razgovor sa ovim ispitivačem ostavio je na mene jako loš utisak i bacio senku na sjajan utisak koji je na mene ostavio HR, drugi ispitivač, kao i sam ambijent u kome se kompanija nalazi. Mišljenje da teorijsko znanje stečeno na najpriznatijoj visokoj školi u nasoj zemlji ne predstavlja ništa je u najmanju ruku problematično. Veoma gorak utisak i veoma loša reklama za kompaniju.

utisak sa intervjua postavljen: 10.11.2017.

Devops medior

Vladimir P.
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
1 tehnički krug preko telefona oko 45 min trajanja. Korektno (kulturno) tehničko lice sa druge strane, nema HR screening-a, samo su zakazali tehnički intervju - red flag za svakoga ko traži posao, je l ovo kompanija ili studentska zadruga koja skuplja CV-jeve? Tehničko lice je odmah dalo feedback. Nakon pitanja o očekivanoj visini zarade (1k EUR), intervju je završen sa feedback-om da neće biti više krugova. Moja impresija je da imaju konstantno oglase za iste pozicije sa istim opisima radi privida relevantnosti na tržištu, ali da zapravo ne primaju nikoga ili primaju nekoga ko je kvalitetan početnik (self made- u tom slučaju zaobiđi ovo) ili bez posla-ikakvog. Koja kompanija može da priušti sebi da im mesecima treba da nađu nekoga, ako poslovni obim/procesi/novi projekat zahtevaju novo radno mesto? Svi komentari i utisci o kompaniji koje sam pročitao su kao iz template-a , je l moguće da niko nema negativno iskustvo na 4 strane iskustava? Želim da Helloworld ostane mesto gde ljudi dele iskustva, da se ukaže na reklamiranje kompanija, mislim da ne treba ćutati, nikome ne dugujemo ništa. Na osnovu komentara sa sajta i feedback sa mog intervjua zaključujem da je misija kompanije da vam poruči da treba još da radite na sebi o svom trošku, a oni će vam možda ukazati priliku, hvala nebesima čekaće vas isti oglas - kad budete imali 10 godina iskustva koje se match-uje sa njihovim evanđelističkim zahtevima i posedovali spremnost da radite za trocifrenu cifru u EUR, ka sredini od hiljadu, što niže, ipak nude privatno zdravstveno i moderne kancelarije, možda i neki stoni fudbal, kada je to postalo perk ili uopšte prihvatljivo kao kul, ili uopšte da se pominje i gde :)? Nadam se da ce moj feedback pomoći svima koji se u neverici isčuđavaju koliko aktivnih oglasa ima Zuhlke, svakog meseca, uvek, zauvek :)

utisak sa intervjua postavljen: 29.10.2017.

Embedded Software Engineer

Nenad K., Niš
bez ponude za posao
Intervju težak
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Razgovor je na engleskom i traje između pola sata i sat vremena. Ako konkurišite za neku od pozicija u ovoj firmi obnovite teoriju, insistiraju na tome. Inženjer ili "stručnjak" s kojim razgovarate o datoj oblasti, konkretno mikrokontroleri i njihovo programiranje, mnoge stvari ne zna, pa se prosto pitate odakle on tu. Ne zanima ih vaše prethodno iskustvo. Čovek s kojim razgovarate o oblasti za koju ste konkurisali i ne zna o čemu pričate a zadužen je za tu poziciju, već insistira na pitanjima koja mu je neko najverovatnije zadao, a on nabubao.

utisak sa intervjua postavljen: 26.10.2017.

Java Software Engineer

Vladimir T., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Dva kruga od po 2 - 2.5h, sve na engleskom, naglasak na tehničkim aspektima, odmah se dobija povratna informacija (da li sam prošao ili ne). Jedino sam na drugi krug čekao desetak dana, jer je morao da bude prisutan neko iz inostranstva. Opšti utisak: profesionalno, opušteno, prijatno i mnogo se nauči tokom intervjua jer intervjueri dopune sve odgovore koje kandidat ne zna.

utisak sa intervjua postavljen: 26.05.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Zuhlke Engineering d.o.o. je deo Zühlke Group. Kompanija se bavi softverskim inženjeringom, konsultantskim menadžmentom i finansiranjem start up-ova. Osnovana 1968. godine, Zühlke Group danas ima lokalne timove u Austriji, Nemačkoj, Srbiji, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji. U 2016. godini generisano je 122 miliona evra prihoda, a trenutno imamo više od 800 zaposlenih.

Kao nezavisni provajder, Zuhlke donosi ideje na tržište i pomaže kompanijama da postignu uspeh. Mi kombinujemo prednosti i ciljeve klijenata sa našim veštinama implementacije u tri međusobno povezane oblasti: softverski inženjering, menadžment savetovanje i start-up finansiranje. Koristi od rada sa Zuhlke su povećana inovacija, produktivnost i rast.

Oglasi za posao (trenutno 15 aktivnih oglasa)

Senior Quality Assurance Engineer

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

You should have a technical related degree and/or equivalent professional qualification, communicative and openminded personality and be fluent in English (both written and spoken)... (pročitaj oglas)

Embedded Software Engineer

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

Strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

Software Engineer (C++)

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

3+ years of professional experience in software development, strong C++ technical skills, understanding of OOP concepts, UML and design patterns... (pročitaj oglas)

Internship - .NET (C#)

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

You will have an analytical, yet innovative mindset and the desire to challenge conventional thinking. You have desire to learn or have practical experience in the following areas: .NET (C#), modern web or mobile applications, OO basics (UML)... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.). OOP and compiled languages like C# or Java. Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Software Engineer (.NET)

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

1+ years of professional experience in software development, understanding of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Test Automation Engineer

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

1+ years of professional experience in automated software testing, understanding of OOP concepts and experience with at least one OOP language... (pročitaj oglas)

Lead Software Architect

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

You should have a technical related degree and/or equivalent professional qualification, communicative and openminded personality and be fluent in English (both written and spoken)... (pročitaj oglas)

Senior Embedded Software Engineer

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

Strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

Software Engineer (Java)

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

1+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF), strong Java technical skills... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer Trainee

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.). OOP and compiled languages like C# or Java. Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (Java)

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

4+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software, design patterns (GOF), strong Java technical skills... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (.NET)

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

4+ years of professional experience in different areas of software engineering, experience and knowledge of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Internship – C/C++ (Embedded)

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

C/C++ (Embedded). Linux and RTOS. Basic and advanced communication protocols (I2C, UART, USB, CAN…)... (pročitaj oglas)

Web Engineer (Frontend)

Belgrade  • Rok: 28.11.2017

Ability to work with most technically gifted people in our industry, training package (dedicated working days - approx. 5 % of your time and a matching financial budget)... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer Trainee

Beograd  • Rok: 10.10.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.). OOP and compiled languages like C# or Java. Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Senior Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 10.10.2017

4+ years of professional experience in software development, strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 10.10.2017

4+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF), strong Java technical skills... (pročitaj oglas)

Lead Software Architect

Beograd  • Rok: 10.10.2017

Has more than 8 years of professional experience in software development (Java or .NET), has continuously developed through career and can assess new technologies and trends correctly... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 10.10.2017

Understanding concepts of Agile software development methodologies like Scrum. Configuration management tools (Chef, Puppet, DSC, etc.)... (pročitaj oglas)

Test Automation Engineer

Beograd  • Rok: 10.10.2017

1+ years of professional experience in automated software testing, understanding of OOP concepts and experience with at least one OOP language, experience in testing web and mobile applications, and web services/APIs... (pročitaj oglas)

Software Engineer (C++)

Beograd  • Rok: 10.10.2017

3+ years of professional experience in software development, strong C++ technical skills, basic understanding and willingness to become proficient in Java or C#/.NET... (pročitaj oglas)

Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 10.10.2017

1+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF)... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 10.10.2017

4+ years of professional experience in different areas of software engineering, experience and knowledge of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Engineer

Beograd  • Rok: 10.10.2017

1+ years of professional experience in software testing, preferably web and mobile applications, knowledge of software testing process, methods, levels and types... (pročitaj oglas)

Internship - Java/.NET (C#)

Beograd  • Rok: 10.10.2017

Java or .NET (C#), modern web or mobile applications, OO basics (UML), agile methodologies and tools... (pročitaj oglas)

Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 10.10.2017

2+ years of professional experience in software development, strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 10.10.2017

1+ years of professional experience in software development, understanding of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts, fluency in C# and knowledge of .NET Framework, databases and Web development... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer Trainee

Beograd  • Rok: 11.11.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.). OOP and compiled languages like C# or Java. Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Senior Quality Assurance Engineer

Beograd  • Rok: 11.11.2017

You should have a technical related degree and/or equivalent professional qualification, communicative and openminded personality and be fluent in English (both written and spoken)... (pročitaj oglas)

Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 11.11.2017

1+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF), strong Java technical skills... (pročitaj oglas)

Software Engineer (C++)

Beograd  • Rok: 11.11.2017

3+ years of professional experience in software development, strong C++ technical skills, understanding of OOP concepts, UML and design patterns... (pročitaj oglas)

Internship - Java/.NET (C#)

Beograd  • Rok: 11.11.2017

Student on last year on one of technical faculties or freshly graduated, communicative and open-minded personality, fluent in English (both written and oral)... (pročitaj oglas)

Web Engineer (Frontend)

Beograd  • Rok: 11.11.2017

Ability to work with most technically gifted people in our industry, training package (dedicated working days - approx. 5 % of your time and a matching financial budget)... (pročitaj oglas)

Internship – C/C++ (Embedded)

Beograd  • Rok: 11.11.2017

C/C++ (Embedded). Linux and RTOS. Basic and advanced communication protocols (I2C, UART, USB, CAN…)... (pročitaj oglas)

Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 11.11.2017

Strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 11.11.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.). OOP and compiled languages like C# or Java. Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 11.11.2017

4+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software, design patterns (GOF), strong Java technical skills... (pročitaj oglas)

Senior Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 11.11.2017

Strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 11.11.2017

1+ years of professional experience in software development, understanding of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Lead Software Architect

Beograd  • Rok: 11.11.2017

You should have a technical related degree and/or equivalent professional qualification, communicative and openminded personality and be fluent in English (both written and spoken)... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 11.11.2017

4+ years of professional experience in different areas of software engineering, experience and knowledge of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Test Automation Engineer

Beograd  • Rok: 11.11.2017

1+ years of professional experience in automated software testing, understanding of OOP concepts and experience with at least one OOP language... (pročitaj oglas)

Web Engineer (Frontend)

Beograd  • Rok: 26.10.2017

2+ years of professional experience in front-end web development, advanced programming skills and strong understanding of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Internship - Java/.NET (C#)

Beograd  • Rok: 26.10.2017

Java or .NET (C#), modern web or mobile applications, OO basics (UML), agile methodologies and tools... (pročitaj oglas)

Software Engineer (C++)

Beograd  • Rok: 26.10.2017

3+ years of professional experience in software development, strong C++ technical skills, understanding of OOP concepts, UML and design patterns... (pročitaj oglas)

Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 26.10.2017

1+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF), strong Java technical skills... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 26.10.2017

4+ years of professional experience in different areas of software engineering, experience and knowledge of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Test Automation Engineer

Beograd  • Rok: 26.10.2017

1+ years of professional experience in automated software testing, understanding of OOP concepts and experience with at least one OOP language, experience in testing web and mobile applications, and web services/APIs... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer Trainee

Beograd  • Rok: 26.10.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.), OOP and compiled languages like C# or Java, Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Lead Software Architect

Beograd  • Rok: 26.10.2017

Has more than 8 years of professional experience in software development (Java or .NET), has continuously developed through career and can assess new technologies and trends correctly, developed and implemented architectures for complex systems... (pročitaj oglas)

Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 26.10.2017

1+ years of professional experience in software development, understanding of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts, fluency in C# and knowledge of .NET Framework, databases and Web development... (pročitaj oglas)

Senior Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 26.10.2017

4+ years of professional experience in software development, strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

Senior Quality Assurance Engineer

Beograd  • Rok: 26.10.2017

4+ years of professional experience in software testing, preferably web and mobile applications, solid knowledge of software testing process, methods, levels and types, preferably ISTQB training or similar... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 26.10.2017

4+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software, design patterns (GOF), strong Java technical skills... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 26.10.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.). OOP and compiled languages like C# or Java. Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 26.10.2017

1+ years of professional experience in software development, strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

Internship – C/C++ (Embedded)

Beograd  • Rok: 26.10.2017

You will have an analytical, yet innovative mindset and the desire to challenge conventional thinking. You have desire to learn or have practical experience... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 24.09.2017

4+ years of professional experience in software development... (pročitaj oglas)

Lead Software Architect

Beograd  • Rok: 24.09.2017

1+ years of professional experience in software testing, preferably web and mobile applications knowledge of software testing process, methods, levels and types... (pročitaj oglas)

Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 24.09.2017

1+ years of professional experience in software development... (pročitaj oglas)

Senior Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 24.09.2017

4+ years of professional experience in software development... (pročitaj oglas)

Internship - Java/.NET (C#)

Beograd  • Rok: 24.09.2017

You will have an analytical, yet innovative mindset and the desire to challenge conventional thinking. You have desire to learn or have practical experience in the following areas: Java or .NET (C#), modern web or mobile applications... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 24.09.2017

4+ years of professional experience in different areas of software engineering... (pročitaj oglas)

Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 24.09.2017

Strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF)... (pročitaj oglas)

Software Engineer (C++)

Beograd  • Rok: 24.09.2017

3+ years of professional experience in software development, strong C++ technical skills... (pročitaj oglas)

Test Automation Engineer

Beograd  • Rok: 24.09.2017

1+ years of professional experience in software testing, preferably web and mobile applications knowledge of software testing process, methods, levels and types... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Engineer

Beograd  • Rok: 24.09.2017

1+ years of professional experience in software testing, preferably web and mobile applications knowledge of software testing process, methods, levels and types... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 09.09.2017

You should have a technical related degree and/or equivalent professional qualification, communicative and openminded personality and be fluent in English (both written and oral)... (pročitaj oglas)

Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 09.09.2017

2+ years of professional experience in software development, strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 09.09.2017

1+ years of professional experience in software development, understanding of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts, fluency in C# and knowledge of .NET Framework, databases and Web development... (pročitaj oglas)

Senior Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 09.09.2017

4+ years of professional experience in software development, strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer Trainee

Beograd  • Rok: 09.09.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.). OOP and compiled languages like C# or Java. Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Internship - Java/.NET (C#)

Beograd  • Rok: 09.09.2017

You will have an analytical, yet innovative mindset and the desire to challenge conventional thinking. You have desire to learn or have practical experience in the following areas: Java or .NET (C#)... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Engineer

Beograd  • Rok: 09.09.2017

Knowledge of software testing methods, levels and types, and experience in manual testing, understanding agile methodologies concepts and tools, and feel comfortable working in agile environment... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 09.09.2017

4+ years of professional experience in different areas of software engineering, experience and knowledge of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 09.09.2017

1+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF), strong Java technical skills... (pročitaj oglas)

Software Engineer (C++)

Beograd  • Rok: 09.09.2017

3+ years of professional experience in software development, strong C++ technical skills, understanding of OOP concepts, UML and design patterns... (pročitaj oglas)

Test Automation Engineer

Beograd  • Rok: 09.09.2017

Knowledge of software testing methods, levels and types, understanding of OOP concepts and experience with OOP language, experience in both manual and automated testing, as well as related testing tools... (pročitaj oglas)

Project Manager (Associate)

Beograd  • Rok: 24.08.2017

5+ years of professional experience in IT projects with at least 1+ year in project management, experience in risk management, time scheduling techniques and estimation of software... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 09.09.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.), OOP and compiled languages like C# or Java... (pročitaj oglas)

Lead Software Architect

Beograd  • Rok: 09.09.2017

Has more than 8 years of professional experience in software development (Java or .NET), has continuously developed through career and can assess new technologies and trends correctly... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer Trainee

Beograd  • Rok: 24.08.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.), OOP and compiled languages like C# or Java, Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Test Automation Engineer

Beograd  • Rok: 24.08.2017

Knowledge of software testing methods, levels and types, understanding of OOP concepts and experience with OOP language, experience in both manual and automated testing, as well as related testing tools... (pročitaj oglas)

Senior Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 24.08.2017

4+ years of professional experience in software development, strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 24.08.2017

4+ years of professional experience in different areas of software engineering, experience and knowledge of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 24.08.2017

4+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF)... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Engineer

Beograd  • Rok: 24.08.2017

Knowledge of software testing methods, levels and types, and experience in manual testing, understanding agile methodologies concepts and tools, and feel comfortable working in agile environment... (pročitaj oglas)

Lead Software Architect

Beograd  • Rok: 24.08.2017

Has more than 8 years of professional experience in software development (Java or .NET), has continuously developed through career and can assess new technologies and trends correctly... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 24.08.2017

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.), OOP and compiled languages like C# or Java, Windows Server or Unix administration Other qualifications and skills... (pročitaj oglas)

Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 24.08.2017

2+ years of professional experience in software development, strong C/C++ experience on several Operating Systems (RTOS is a plus) and IDEs (e.g.: Eclipse CDT, Visual Studio, Code::Blocks, QT...)... (pročitaj oglas)

Software Engineer (C++)

Beograd  • Rok: 24.08.2017

3+ years of professional experience in software development, understanding of OOP concepts, UML and design patterns... (pročitaj oglas)

Software Engineer (.NET)

Beograd  • Rok: 24.08.2017

1+ years of professional experience in software development, understanding of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 24.08.2017

1+ years of professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF)... (pročitaj oglas)

Internship

Beograd

2+ years of professional experience in software development, understanding of OOP concepts and UML, web, desktop and/or mobile applications in .NET (C#)... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer .NET

Beograd

4+ years of professional experience in software development; advanced programming skills and a strong understanding of OOP concepts (UML); hands on experience with .NET Framework including web technologies... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ZUHLKE ENGINEERING
Adresa
Španskih Boraca 3, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
10.10.2013.
PIB
108257787
Matični broj
20962801
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZUHLKE ENGINEERING DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Michael Hubert Hirsch - Direktor
Oliver Martin Brack - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija