Zumoko d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Zumoko je kompanija sa sedištem u Novom Sadu koja se bavi istaživanjem i razvojem softverskih rešenja za sve glavne softverske i hardverske platforme. Kompanija nudi softverska rešenja za različite industrije. 

Razvili su sopstveni Zumoko CAD Model Detection and Tracking (Zumoko CAD DT), prvi na svetu 3D object localization softver baziran na CAD data za Microsoft® HoloLens™.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Praksa

Novi Sad

Iskoristite priliku za praksu u kompaniji ZUMOKO koja se bavi razvojem Augmented Reality (AR) i Virtual Reality (VR) rešenja... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 28.07.2018

We are looking for PHP developers to join our team to work on development of Augmented Reality / Virtual Reality platforms. We will hire best candidates with all levels of experience... (pročitaj oglas)

Unity Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 28.07.2018

Experience in Unity 3D C# development. Ability to work autonomously. Good problem solving and debugging skills... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Zumoko doo Novi Sad
Adresa
Vojvođanskih Brigada 28, Novi Sad
Datum osnivanja
17.02.2017.
PIB
109906633
Matični broj
21265098
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Darko Stanimirović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija