O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
contrimo Consulting & Innovations doo logo

contrimo Consulting & Innovations doo

Oceni kompaniju <20

O nama

Dobro došli u contrimo!


Naš SAP ekpertski tim se nalazi u Nemačkoj. Odavde podižemo vaše poslovne procese na viši nivo. Da bismo to uradili, oslanjamo se na SAP-ova rešenja za korisničko iskustvo. Zahvaljujući dubokom tehnološkom znanju naših konsultanata, podržavamo vas na svakom koraku ka konkurentnoj kompaniji. Naš rad na projektu zasniva se na stalnom fokusu na kupca i fleksibilnosti.


U našem razvojnom centru u Srbiji bavimo se razvojem kako sopstvenih aplikacija, tako i dodatnih inovativnih rešenja koja dopunjuju SAP portfolio, omogućujući klijentima rešenja koja su prilagođena njihovim potrebama. Sa SAP-om radimo i na zajedničkim razvojnim inicijativama.


Tehnologije koje koristimo: Java, Spring Boot, ReactJS, Node.JS, HTML5, CSS3, Integration (e.g. API, CPI), Docker, CI/CD Pipelines, AWS, SAP Cloud Foundry.


Contrimo srce predstavlja strast, poštovanje, borbeni duh, lojalnost, zajednicu, pravičnost i moralne vrednosti. Srce takođe znači da ćete naći poštene uslove rada u contrimu.


Contrimo je šaren. Za nas rade ljudi koji su veoma različiti, a opet imaju mnogo zajedničkog. Otvoreni smo za različita mišljenja, poglede na svet i nacionalnosti.


Kroz contrimo osmeh nastojimo da stvorimo radnu atmosferu koju karakterišu humor, tolerancija, i sposobnost prihvatanja kritike. Otvoreni smo jedni prema drugima, delimo dobro i zlo, i to je ono najvrednije što posedujemo kao tim, i zbog čega dolazimo sa osmehom na posao. Kada radimo maksimalno smo fokusirani, ali zato umemo i dobro da se zabavimo. Koristimo svaku priliku da se družimo kroz razne sportske i druge zabavne aktivnosti, idemo zajedno na team building, i uvek smo spremni da probamo nešto novo.


Contrimo poštovanje uključuje ravnotežu između posla i privatnog života, preuzimanje društvene odgovornosti i ponudu dugoročne radne perspektive, kod nas neke kolege rade od samog osnivanja.


Ako ste student i tražite praksu u IT svetu, ili ste mlad programer željan da napreduje, u contrimu ćete dobiti mentora koji će Vas voditi kroz proces uvođenja u posao, i koji će nesebično deliti svoje znanje, a ostale kolege će se truditi da se osećate  prihvaćeno već od prvog dana.  

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 165g, Novi Beograd