deepscreen d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije deepscreen d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
1
beneficije

2
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Software Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija je zapravo sasvim OK ako ste početnik i ako se tek učite. Tehnologije koje se koriste su isto dobre, naravno nivo znanja koji može da se nađe u firmi varira, tako da je sve to individualno. Što se tiče samog napredovanja, tu je bitnija priča nego znanje.
Zamerke kompaniji
Firma funkcioniše tako da se ljudi menjaju jako brzo, što nikad nije dobar pokazatelj o firmi. Dogovori u firmi se ne poštuju, bar ne ono što je sa mnom bilo dogovoreno. Očekuje se da se ostaje prekovremeno iako je radno vreme duže od 8 sati, a naravno da se ne plaća. Zato se za svako malo kašnjenje kuka iako si juče ostao par sati duže. Često se pravi nepotreban pritisak na zaposlene i uvek postoji grupa zaposlenih koji su pod pritiskom. Prijava na minimalac i dešavalo se da plate kasne. Sve u svemu firma je možda OK za prvi posao, gde još prolaze priče da je tako u svim kompanijama.
preporučujem
utisak postavljen: 05.02.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Deepscreen GmbH je etablirana švajcarska kompanija, sa višegodišnjim iskustvom, koja stvara rešenja za svoje klijente u online i print medijima.

Visok stepen kvaliteta, promišljena vizuelna i tehnička rešenja, odlično organizovana podrška korisnicima i jak tim su sastavni deo uspeha Deepscreen-a.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Web dizajner

Beograd  • Rok: 02.10.2019

2+ godine radnog iskustva u web dizajnu. Napredno korišćenje dizajnerskih alata. Poznavanje Javascript-a, JQuery, HTML5, CSS3... (pročitaj oglas)

Magento / PHP Developer

Beograd  • Rok: 17.10.2019

2+ godine radnog iskustva u razvoju i programiranju aplikacija sa PHP. Dobro poznavanje u objektno orijentisanom PHP programiranju (PHP 7)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DEEPSCREEN
Adresa
Sime Lukina Lazića 12b
Datum osnivanja
15.11.2011.
PIB
107330777
Matični broj
20782366
Poslovni naziv
DEEPSCREEN DOO BEOGRAD-SAVSKI VENAC
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vojislav Marković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija