O kompaniji
4
Iskustva
2
Plate
Poslovi
dm drogerie markt d.o.o. logo

dm drogerie markt d.o.o.

5 >1000

O nama

dm, najveći drogerijski lanac u Evropi

dm drogerie markt najveći je drogerijski lanac u Evropi. Prva drogerija otvorena je još 1973. godine u gradu Karlsrue, u Nemačkoj, da bi se, tri godine kasnije, otvorila prva dm filijala u Lincu, u Austriji. Danas dm broji preko 71.600 zaposlenih i 3.945 drogerija u 14 zemalja širom Evrope: Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Italiji i Poljskoj.

U Srbiji poslujemo od 2004. godine. Od tada smo izrasli u kompaniju sa 120 maloprodajnih objekata u 31 gradu širom Srbije, koja ima preko 1700 zaposlenih u prodavnicama, centrali i distributivnom centru.

Posao nadahnut životom u dm-u

Obećanje „Tu sam čovek“ u dm-u se ne odnosi samo na kupce i partnere, već posebno i na zaposlene. Posao je važan deo života. Zbog toga svako u dm-u može da pronađe svoj individualni put. Svojim tempom. Bilo da je reč o dm prodavnici, centrali ili distributivnom centru, svi zaposleni u dm-u imaju priliku da rade samostalno i da se lično razvijaju, kako bi zajedno kao tim oblikovali budućnost.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Stopićeva ulica 8, Bežanijska kosa, Beograd, Srbija
011/206-29-00