O kompaniji
4
Iskustva
2
Plate
Poslovi
dm drogerie markt d.o.o. logo

dm drogerie markt d.o.o.

5 >1000

Iskustva

5 100%

Menadžment kompanije

5

Beneficije

5

Balans karijera-privatni život

5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

4
Intervju
16.12.2023
Pozitivno iskustvo

IT bisnis analiticar

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Uživo intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi krug selekcije : pisani test Drugi krug selekcije : razgovor sa mendzerima

Pitanja sa intervjua

  • Opšta pitanja iz IT, najčudnije pitanje : "Kad je osnovan Google?", excel funcije, SQL pitanja. Test u pisanoj formi (papir)
Korisno? 0
Iskustvo
14.10.2022
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

IT Specijalista

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Jedna od najboljih kompanija u kojoj sam radio do sada, vrlo prijatna radna atmosfera, odlična organizacija na svim nivoima i velika briga o svojim zaposlenima i njihovim potrebama. Poprilicno dobar paket benefita medju kojima se ističe 13ta i 14ta plata, privatno zdravstveno osiguranje i poklon vaučeri za kupovinu u DM filijalama. Ono što je meni posebno bitno da svako zna šta tačno treba da radi a svaka nova ideja je na nivou timova više nego dobrodošla. Počeo sam od skoro da radim kod njih na poziciji IT specijalista pa i pored višegodišnjeg profesionalnog iskustva u okviru IT-a imam itekako da naučim i savladam mnoge nove stvari i veštine ali uz odlične kolege koji su u svakom momentu spremni da pomognu i uskoče ništa ne može da bude problem. Bilo bi dobro da kod postoji mnogo više ovakvih kompanija sa sličnom poslovnom i organizacionom kulturom.

Zamerke

Do sada nisam našao nijednu zamerku jer stvarno vode računa o svakom aspektu posla i organizacije i iskreno brinu o dobrom raspoloženju svojih zaposlenih.

Tehnologije

iOS Android CISCO Windows
Korisno? 2
Arhiva | Iskustvo
19.04.2021
5 Preporučuje

IT Systems Engineer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 10 ili više godina

Pozitivno

Izuzetna kompanija u kojoj se radnik zaista oseća kao čovek! Nema mikro menadžmenta, već radnik sam određuje kako će rešiti radne zadatke/projekte.. naravno menadžer je tu za svaki vid saveta/usmeravanja! Dosta polažu na soft skill treninzima, tako da vlada lepa atmosfera uređenog kolektiva. 14 plata u toku godine, najnoviji projekti sa razumnim rokovima koji su aktuelni u IT svetu i uvek se smenjuju tako da ne može biti dosadno.. Radno vreme je od 8-16h i zaista se izlazi u 16h, dakle ne u 16:15 16:30 već zaista svakodnevno u 16h!! Zaista savršen balans privatnog i poslovnog života!

Zamerke

Sa vremenom sve manja prava nad IT sistemima, full admin prava ostaju nažalost privilegija kolega iz Autrije i Nemačke..

Korisno? 2
Arhiva | Iskustvo
22.07.2020
1 Ne preporučuje

IT consultant

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

redovna plata i bonusi

Zamerke

Postoji osoba u IT sektoru za koju zna cela firma i za koju znaju cak i druge osobe iz drugih zemalja koje rade u kompaniji. Ta osoba godinama maltretira druge zaposlene psihicki. Nove radnike ne zeli da uvede u posao a stare radnike maltretira psihicki Niko ne sme da se zali jer su direktori na strani doticne osobe. Ona odlicno obavlja posao i "nije zamenljiva" jer je godinama u firmi. Molim menadzere da posle godina agonije napokon reaguju na ovaj mobing zbog koga su mnogi dali/dobili otkaz

Korisno? 10