eFront d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije eFront d.o.o.

  (20 utisaka)
85% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.2
beneficije

3.9
mogućnost napredovanja

4.1
balans između karijere i privatnog života

Product Owner


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Program mentorstva u kome od bilo kog eksperta u kompaniji možete da naučite sve što vas zanima, i to u okviru radnog vremena :) Uz to, otvoren put za napredovanje ukoliko to stvarno želite. Ja sam za godinu i po dana prešla sa technical support pozicije na QA pa na Product Owner ulogu. Čim sam obavestila menadžera o interesovanju za bilo koju od pozicija na koju sam želela da pređem odmah su mi definisali plan i dali priliku da se oprobam u tim stvarima.
Zamerke kompaniji
Nedostatak dokumentacije o proizvodu i procesima.
preporučujem
utisak postavljen: 17.07.2019.

QA Intern

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvo razgovor sa HR-om online. Standardna pitanja - školovanje, prethodna zanimanja, itd, malo razgovor na engleskom jeziku. Posle par dana stigao mi je link ka sajtu za zadatke. Isprva zadaci su bili daleko teži nego što sam očekivao za intern poziciju, i to sam i im rekao odmah, i izašli su mi u susret i dali nove zadatke. Odmah posle toga sam imao zakazan razgovor sa menadžerom tima koji je trebao QA-a. Tu je takođe bilo malo HR pitanja, ali i tehničkih, što oko zadataka što sam radio, što ovako. Posle nedelju dana mi je stigla ponuda za posao. Generalno sam zadovoljan celim procesom, jedino Codility.com je pravio problem što nije prepoznao zadatke, ako nisu rađeni direktno u browseru, već na neko IDE-u, pa onda prekopirani nazad u Codility.com, jer bi onda tako od 3 pitanja mi izbacio da sam odradio tačno 1 samo. To sam takođe odmah naveo HR-u i poslao moje izvorne zadatke što sam radio, kao dokaz.

utisak sa intervjua postavljen: 17.07.2019.

QA


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Timski rad je prisutan u velikoj meri i svi su spremni da pomognu. Razne beneficije (fitpass, fudbal, košarka, odbojka). Nema prekovremenog rada, osim ako nije naglašeno da mora, i plaćeno je sve uredno. Fleksibilno radno vreme, i mogućnost rada od kuće par dana mesečno. Takođe mogućnost napredovanja je tu, i uglavnom zavisi od pojedinca da li će se truditi ili ne. Privatno zdravstveno osiguranje. Početna plata za juniora odgovara trižištu kod nas trenutno.
Zamerke kompaniji
Ako dolazite kao intern, budite spremni da ćete biti prijavljeni preko omladinske zadruge i da neće biti spektakularna plata uopšte, i ako vas prime posle tih 6 meseci prakse, opet u ugovoru na neodređeno vam stoji da postoji 6 meseci probnog rada, da li zbog zakona ili čega već, ali se meni to čini nepotrebnim. Bilo bi bolje da se praktikanti odmah prijave preko same firme, a ne preko omladinskih zadruga.
preporučujem
utisak postavljen: 17.07.2019.

Team lead


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Najčešće odlična radna atmosfera, mogućnost napredovanja, inženjerske prakse, firma je vlasnik softvera na kome se radi, dobri mentori, lokacija. Radi se na unapređenju slabosti, nekad bolje nekad lošije, ali progres postoji.
Zamerke kompaniji
Zavisi od sektora i nadređenih; u većini sektora je normalno i klizno radno vreme, dok se u nekim i overtime podrazumeva. U globalu je dosta više pozitivnih.
preporučujem
utisak postavljen: 19.07.2019.

BI Developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Sjajna ekipa mladih ljudi. Mogućnost putovanja po svetu i u nekim slučajevima relociranja u inostranstvo. Poneki team building.
Zamerke kompaniji
Niske plate za IT sektor. Povišice se sporo dobijaju. Neretko viši menadžment gleda na radnike iz Srbije kao na nižu klasu i bude drugačiji (gori) tretman prema nama u odnosu na ostale kolegame koji nisu iz Srbije.
Teško je i otići iz firme, jer se sve radi u in-house frameworku (koji deluje da je stao negde u 2003.) pa je teško ponuditi dalje takvo znanje.
ne preporučujem
utisak postavljen: 13.04.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

eFront je vodeći softverski provajder rešenja namenjenih finansijskoj industriji. eFront-ova rešenja služe velikim kompanijama u oblastima privatnog kapitala, investicija u nekretnine, bankarstva i osiguranja.

AnalityX je počeo sa stvaranjem softverskih rešenja 1993. godine. AnalityX tim ima kolektivno iskustvo od preko 100 godina u alternativnim ulaganjima. Sa jakom i dokazanom bazom klijenata širom SAD i Evrope, i više od 15 godina u radu, naše ponude proizvoda odražavaju akumulaciju praktičnog iskustva u alternativnim ulaganjima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Professional Services Consultant Intern

Beograd  • Rok: 20.03.2020

Close to or recently graduated from FON, Faculty of Economics or related fields. Fully proficient in written/spoken English. Highly skilled in using and adoption of new Software and technologies... (pročitaj oglas)

QA Engineer - Associate

Beograd  • Rok: 19.03.2020

Experience in software testing, manual and/or automated testing. Enthusiastic, creative and open-minded team player. Understanding of complete product lifecycle and QA processes... (pročitaj oglas)

Business Intelligence (BI) Consultant

Beograd  • Rok: 14.03.2020

2+ years of professional experience in software development, data mining, reporting. Standard up to date skills in data extraction, computation and transformation, using SQL and Stored Procedures... (pročitaj oglas)

Implementation Consultant

Beograd  • Rok: 12.03.2020

Configure the system using JavaScript, VB, SQL. Excellent computer skills and easy adoption of new Software and technologies. Full professional proficiency in written/spoken English... (pročitaj oglas)

PEO/VC Support Consultant

Beograd  • Rok: 18.01.2020

Excellent knowledge of MS SQL (2+ years of working experience with MS SQL). Clear understanding on Indexes, CTE, Triggers. Understanding of advanced optimization techniques when writing SQL queries... (pročitaj oglas)

Post-Implementation Support Consultant (with SQL)

Beograd  • Rok: 18.01.2020

1-3 years of similar work experience. Experience with SQL, VB.net, VBA, JavaScript. Faculty degree in Organizational Sciences/ Economy/IT/Mathematics... (pročitaj oglas)

Junior Software Support Consultant (with SQL)

Beograd  • Rok: 18.01.2020

Faculty degree in Mathematics/Organizational Sciences/ Economy/IT. Full professional proficiency in written/spoken English. Basic SQL knowledge, strong analytical, problem-solving skills and soft skills... (pročitaj oglas)

Financial Software Support Consultant for FrontInvest

Beograd  • Rok: 18.01.2020

Bachelor's degree in Organizational Sciences/Economics/IT/Mathematics or relevant placement/internship. Full professional proficiency in written/spoken English. 1-3 years of experience with VB.net, VBA and SQL... (pročitaj oglas)

QA Engineer

Beograd  • Rok: 17.01.2020

University Bachelor or Master’s degree (School of Electrical Engineering, Faculty of Organizational Sciences, Faculty of Mathematics or Economy and similar); Experience in software testing, manual and/or automated testing... (pročitaj oglas)

Implementation Consultant

Beograd  • Rok: 15.01.2020

Graduated from the FON, Faculty of Economics or related field. Configure the system using JavaScript, VB, SQL. Excellent computer skills and easy adoption of new Software and technologies... (pročitaj oglas)

Business Intelligence Consultant

Beograd  • Rok: 15.01.2020

2+ years of professional experience in software development, data mining, reporting. Standard up to date skills in data extraction, computation and transformation, using SQL and Stored Procedures... (pročitaj oglas)

Senior Information Security Analyst

Beograd  • Rok: 03.01.2020

5-7 years of IT experience. 3-5 years of Security Analyst experience. Knowledge of regulatory standards SOC, ISO, privacy shield is a plus... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ANALYTX LTD
Adresa
Kneza Mihaila 1-3, Beograd-Stari Grad
Datum osnivanja
05.01.2006.
PIB
104323460
Matični broj
20134011
Poslovni naziv
ANALYTX LTD DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Mathieu Francois Yves Plessis - Direktor
Olivier Pierre Dellenbach - Direktor
Zoran Ivković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija