eFront d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije eFront d.o.o.

  (20 utisaka)
85% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.2
beneficije

3.9
mogućnost napredovanja

4.1
balans između karijere i privatnog života

Project Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Telefonom me je pozvala osoba iz HR da zakaže prvi krug razgovora. Pošto mi vreme nije odgovaralo, HR mi je rekla da će da proveri neki drugi termin i da će me pozvati ponovo. Kontaktirala me je tek nakon 4 nedelje ali emailom, da mi se zahvali što sam se javila na konkurs ali da su se ipak odlučili za drugu osobu. Ovo je prvi i ali poslednji put da sam konkurisala u eFront. Nisam više zainteresovana da radim u toj firmi.

utisak sa intervjua postavljen: 22.10.2019.

Support Consultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Veliki broj beneficija (privatno zdravstveno, penziono, nešto što zovemo "trošak za more", godišnji bonus...)

Prijatna atmosfera, kolege i više nego spremne da pomognu. Mogućnost napredovanja i promena pozicija.
preporučujem
utisak postavljen: 18.07.2019.

QA Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Kontaktirao me je HR firme, pa smo zakazali inicijalni intervju. Prvi deo je razgovor za HR-om kako bi se stvorio opšti utisak o firmi i o pojedincu. Drugi deo je bio razgovor sa QA Manager-om oko konkretne pozicije i taskova. Na intervjuu je bilo pitanja vezana za SQL i prolazak kroz CV i propratna pitanja o tome šta je rađeno na prethodnom poslu. Iskustvo sa intervjua je pozitivno, bili su transparentni, informativni i izrazito prijatni.

utisak sa intervjua postavljen: 18.07.2019.

Support Consultant (SQL)


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Tim je super, ljudi su motivisani i puni energije. Kompanija nudi dosta benefita: privatno zdravstveno, mogućnost učestvovanja u privatnom penzionom, fitpass, voćni dan, team buildings, treninzi, razni popusti u kafićima i restoranima...Takođe imaju razvijen program za referale i mogućnost da se razvijate unutar firme.
Zamerke kompaniji
Nema privatnog parkinga.
preporučujem
utisak postavljen: 18.07.2019.

Support Consultant (SQL)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Ceo proces je trajao par nedelja; prvo HR intervju + SQL testiranje. Razgovor je trajao 30 minuta, a potom je usledio test na papiru koji je isto trajao 30 minuta. Test nije bio mnogo težak sastojao se od SQL pitanja, logike, engleskog i finansija. Sve je bilo na zaokruživanje osim SQL-a gde je bilo potrebno navesti primere upita. Jedino je deo sa finansijama bio težak iako je na zaokruživanje jer nisam imao nikakvo ekonomsko predznanje. Drugi intervju je bio sa devojakama iz tima i bio je tehničke prirode. Pitale su dosta pitanja o samom testu i morao sam da radim uživo još par zadataka ali nije bilo teško. Finalni intervju je bio sa menadžerkom. Svi su bili jako prijatni uopšte se nisam osećao kao da sam na intervjuu.
Pitanja sa intervjua
  • 1. Opiši mi neku konfliktnu situaciju sa tvog prethodnog posla, kako si je regulisao?

utisak sa intervjua postavljen: 18.07.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

eFront je vodeći softverski provajder rešenja namenjenih finansijskoj industriji. eFront-ova rešenja služe velikim kompanijama u oblastima privatnog kapitala, investicija u nekretnine, bankarstva i osiguranja.

AnalityX je počeo sa stvaranjem softverskih rešenja 1993. godine. AnalityX tim ima kolektivno iskustvo od preko 100 godina u alternativnim ulaganjima. Sa jakom i dokazanom bazom klijenata širom SAD i Evrope, i više od 15 godina u radu, naše ponude proizvoda odražavaju akumulaciju praktičnog iskustva u alternativnim ulaganjima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Professional Services Consultant Intern

Beograd  • Rok: 20.03.2020

Close to or recently graduated from FON, Faculty of Economics or related fields. Fully proficient in written/spoken English. Highly skilled in using and adoption of new Software and technologies... (pročitaj oglas)

QA Engineer - Associate

Beograd  • Rok: 19.03.2020

Experience in software testing, manual and/or automated testing. Enthusiastic, creative and open-minded team player. Understanding of complete product lifecycle and QA processes... (pročitaj oglas)

Business Intelligence (BI) Consultant

Beograd  • Rok: 14.03.2020

2+ years of professional experience in software development, data mining, reporting. Standard up to date skills in data extraction, computation and transformation, using SQL and Stored Procedures... (pročitaj oglas)

Implementation Consultant

Beograd  • Rok: 12.03.2020

Configure the system using JavaScript, VB, SQL. Excellent computer skills and easy adoption of new Software and technologies. Full professional proficiency in written/spoken English... (pročitaj oglas)

PEO/VC Support Consultant

Beograd  • Rok: 18.01.2020

Excellent knowledge of MS SQL (2+ years of working experience with MS SQL). Clear understanding on Indexes, CTE, Triggers. Understanding of advanced optimization techniques when writing SQL queries... (pročitaj oglas)

Post-Implementation Support Consultant (with SQL)

Beograd  • Rok: 18.01.2020

1-3 years of similar work experience. Experience with SQL, VB.net, VBA, JavaScript. Faculty degree in Organizational Sciences/ Economy/IT/Mathematics... (pročitaj oglas)

Junior Software Support Consultant (with SQL)

Beograd  • Rok: 18.01.2020

Faculty degree in Mathematics/Organizational Sciences/ Economy/IT. Full professional proficiency in written/spoken English. Basic SQL knowledge, strong analytical, problem-solving skills and soft skills... (pročitaj oglas)

Financial Software Support Consultant for FrontInvest

Beograd  • Rok: 18.01.2020

Bachelor's degree in Organizational Sciences/Economics/IT/Mathematics or relevant placement/internship. Full professional proficiency in written/spoken English. 1-3 years of experience with VB.net, VBA and SQL... (pročitaj oglas)

QA Engineer

Beograd  • Rok: 17.01.2020

University Bachelor or Master’s degree (School of Electrical Engineering, Faculty of Organizational Sciences, Faculty of Mathematics or Economy and similar); Experience in software testing, manual and/or automated testing... (pročitaj oglas)

Implementation Consultant

Beograd  • Rok: 15.01.2020

Graduated from the FON, Faculty of Economics or related field. Configure the system using JavaScript, VB, SQL. Excellent computer skills and easy adoption of new Software and technologies... (pročitaj oglas)

Business Intelligence Consultant

Beograd  • Rok: 15.01.2020

2+ years of professional experience in software development, data mining, reporting. Standard up to date skills in data extraction, computation and transformation, using SQL and Stored Procedures... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ANALYTX LTD
Adresa
Kneza Mihaila 1-3, Beograd-Stari Grad
Datum osnivanja
05.01.2006.
PIB
104323460
Matični broj
20134011
Poslovni naziv
ANALYTX LTD DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Mathieu Francois Yves Plessis - Direktor
Olivier Pierre Dellenbach - Direktor
Zoran Ivković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija