O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
eLog Adria d.o.o. logo

eLog Adria d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

eLog je europski operator pooling sistema koji implementacijom RetailReadyPackaging (RRP) solucija modernizuje maloprodajne nabavne lance i unapređuje poslovanje, profitabilnost i zadovoljstvo trgovaca, dobavljača i kupaca.

eLog pruža usluge RRP solucija prilagođenih potrebama efikasnog logističkog upravljanja distribucijom, te jednostavnog i efikasnog izlaganja roba na prodajnom mjestu.

eLog regionalno upravlja flotom višekratne plastične ambalaže globalnog Pool-a Tosca Ltd. Naši proizvodi i usluge namenjeni su svima u procesu, od proizvođača do krajnjeg potrošača, s ciljem poboljšanja i pojednostavljenja distribucije i snabdevanje trgovačkih lanaca.

Tosca Ltd je renomirana globalna kompanija vodeća na polju razvoja i unapređenja procesa unutar maloprodajnih trgovina. Tosca Ltd svoje znanje i iskustvo zasniva na više od 20 godina rada.

Što je RetailReadyPackaging (RRP)?

RRP je filozofija pristupa razvoju alata i rešenja, koja je prilagođena potrebama moderne proizvodnje, distribucije, i posebno, potrebama modernih trgovačkih lanaca. RRP filozofija trgovinama i proizvođačima donosi niz koristi i ušteda u procesima proizvodnje, transporta, skladištenja, distribucije i izlaganja roba na prodajnom mjestu. Inovativnim RRP rešenjima eLoga, za različite kategorije proizvoda, povećavamo efikasnost rada i smanjujemo troškove u celom lancu snabdevanja.

Zašto koristiti naša inovativna RRP rešenja?
Korištenjem naših proizvoda naši klijenti više ne troše svoja sredstva na materijale za jednokratnu upotrebu. Samim tim niti troše sirovine, niti imaju potrebe za zbrinjavanjem otpada, te na taj način prate savremene standarde očuvanja okoline. Uz sve to ostvaruju i značajne financijske uštede.

eLog daje u najam svoje proizvode samo proizvođačima i dobavljačima onih trgovačkih lanaca s kojima eLog ima sklopljen Ugovor o objedinjenom sistemu korištenja višekratne povratne ambalaže.

Naše poslovanje širimo na zemlje regije, a broj trgovačkih lanaca koji koriste našu uslugu poolinga raste. Danas su to Konzum, Mercator, Tommy, Idea i Plodine...

Trgovinama i proizvođačima donosimo niz koristi i ušteda u procesima proizvodnje, transporta, skladištenja, distribucije te izlaganju roba na prodajnom mjestu - povećavamo efikasnost rada i smanjujemo troškove.

 

 

 

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

II Industrijska 3, 22330 Nova Pazova, Srbija
+381 22 321266