eLog Adria d.o.o.

eLog Adria d.o.o.

Kontakt

Adresa II Industrijska 3, 22330 Nova Pazova, Srbija
Telefon +381 22 321266
PIB 108400104
MB 20991976
Zaposlenih 11-50
Predstavništvo II Industrijska 3, 22330 Nova Pazova, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

eLog je europski operator pooling sistema koji implementacijom RetailReadyPackaging (RRP) solucija modernizuje maloprodajne nabavne lance i unapređuje poslovanje, profitabilnost i zadovoljstvo trgovaca, dobavljača i kupaca.

eLog pruža usluge RRP solucija prilagođenih potrebama efikasnog logističkog upravljanja distribucijom, te jednostavnog i efikasnog izlaganja roba na prodajnom mjestu.

eLog regionalno upravlja flotom višekratne plastične ambalaže globalnog Pool-a Tosca Ltd. Naši proizvodi i usluge namenjeni su svima u procesu, od proizvođača do krajnjeg potrošača, s ciljem poboljšanja i pojednostavljenja distribucije i snabdevanje trgovačkih lanaca.

Tosca Ltd je renomirana globalna kompanija vodeća na polju razvoja i unapređenja procesa unutar maloprodajnih trgovina. Tosca Ltd svoje znanje i iskustvo zasniva na više od 20 godina rada.

Što je RetailReadyPackaging (RRP)?

RRP je filozofija pristupa razvoju alata i rešenja, koja je prilagođena potrebama moderne proizvodnje, distribucije, i posebno, potrebama modernih trgovačkih lanaca. RRP filozofija trgovinama i proizvođačima donosi niz koristi i ušteda u procesima proizvodnje, transporta, skladištenja, distribucije i izlaganja roba na prodajnom mjestu. Inovativnim RRP rešenjima eLoga, za različite kategorije proizvoda, povećavamo efikasnost rada i smanjujemo troškove u celom lancu snabdevanja.

Zašto koristiti naša inovativna RRP rešenja?
Korištenjem naših proizvoda naši klijenti više ne troše svoja sredstva na materijale za jednokratnu upotrebu. Samim tim niti troše sirovine, niti imaju potrebe za zbrinjavanjem otpada, te na taj način prate savremene standarde očuvanja okoline. Uz sve to ostvaruju i značajne financijske uštede.

eLog daje u najam svoje proizvode samo proizvođačima i dobavljačima onih trgovačkih lanaca s kojima eLog ima sklopljen Ugovor o objedinjenom sistemu korištenja višekratne povratne ambalaže.

Naše poslovanje širimo na zemlje regije, a broj trgovačkih lanaca koji koriste našu uslugu poolinga raste. Danas su to Konzum, Mercator, Tommy, Idea i Plodine...

Trgovinama i proizvođačima donosimo niz koristi i ušteda u procesima proizvodnje, transporta, skladištenja, distribucije te izlaganju roba na prodajnom mjestu - povećavamo efikasnost rada i smanjujemo troškove.

 

 

 

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv eLog Adria
Poslovni naziv eLog Adria d.o.o. Nova Pazova
Delatnost kompanije 7739 - Iznajmljivanje i lizing ostalih mašina, opreme i materijalnih dobara
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa II Industrijska 3, 22330 Nova Pazova, Srbija
Datum osnivanja 06.02.2014.
PIB 108400104
MB 20991976
Zakonski zastupnici
Ognjen Leščešen - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu