eWave Commerce

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Walsh Bay Arts Precinct, Millers Point, Australija


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 201-500


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

eWave je vodeći globalni nezavisni trgovački inovator, osnovan 2009. godine sa preko 280 profesionalaca.

Kao nagrađivani partner platforma poslovne klase: Salesforce Commerce Cloud, Adobe Magento Commerce i drugi API, prvo, Headless Commerce surround rešenja, eWave pomaže klijentima da stvore konkurentsku prednost sa commerce @ core.

Jedinstvena metodologija eWave-a (eWave Way) kombinuje: korisničko iskustvo; kanališite ekosisteme, poverljivu komercijalnu sposobnost, savete o promenama, prilagođenu negu i kapacitet oblaka uz neumorne poslovne inovacije.

Sa sve većom bazom klijenata, uključujući Nike, Canon, L'Oreal i Kathmandu, Rip Curl i druge, eVave imaju poverenje brendova svetske klase koje opslužuju timovi iz više od 18 gradova: (Pariz, Stokholm, Beograd, Moskva, Sankt Peterburg , Minsk, Grodno, Dnipro, Varšava, Bali, Hong Kong, Zhongshan, Shenzhen, Guangzhou, Manila, Singapore, Melbourne) osnovani i sa sedištem u Sidneju u Australiji.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju eWave Commerce sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška