eWave Commerce

eWave Commerce

0 0

Oglasi za posao (22)

Kontakt

Adresa Walsh Bay Arts Precinct, Millers Point, Australija
Zaposlenih 201-500
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

eWave je vodeći globalni nezavisni trgovački inovator, osnovan 2009. godine sa preko 280 profesionalaca.

Kao nagrađivani partner platforma poslovne klase: Salesforce Commerce Cloud, Adobe Magento Commerce i drugi API, prvo, Headless Commerce surround rešenja, eWave pomaže klijentima da stvore konkurentsku prednost sa commerce @ core.

Jedinstvena metodologija eWave-a (eWave Way) kombinuje: korisničko iskustvo; kanališite ekosisteme, poverljivu komercijalnu sposobnost, savete o promenama, prilagođenu negu i kapacitet oblaka uz neumorne poslovne inovacije.

Sa sve većom bazom klijenata, uključujući Nike, Canon, L'Oreal i Kathmandu, Rip Curl i druge, eVave imaju poverenje brendova svetske klase koje opslužuju timovi iz više od 18 gradova: (Pariz, Stokholm, Beograd, Moskva, Sankt Peterburg , Minsk, Grodno, Dnipro, Varšava, Bali, Hong Kong, Zhongshan, Shenzhen, Guangzhou, Manila, Singapore, Melbourne) osnovani i sa sedištem u Sidneju u Australiji.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije eWave Commerce

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu