Upoznaj kompaniju

enjoy.ing

179 osoba prati ovu kompaniju

enjoy.ing je švajcarska softverska kompanija sa sedištem u Cirihu, koja u Beogradu, Nišu i Kragujevcu okuplja inženjere sa međunarodnim iskustvom. Na svetskim projektima, enjoy.ing koristi širok spektar od preko 200 tehnologija kao što su Java, .NET, PHP, Frontend tehnologije (React i JavaScript) i mobilne tehnologije.

“Dajemo sve od sebe da stvorimo radno okruženje u kome će zaposleni uživati svakog radnog dana, obezbeđujemo vrhunske radne uslove, treninge i razvojne mogućnosti. Mi uživamo u razvoju softvera!” - enjoy.ing


Milutina Milankovića 11g, GTC GreenHeart N1, Beograd
office@enjoying.rs
+381 11 40 30 150
http://www.enjoying.rs/

O nama

enjoy.ing je softverska kompanija, članica švajcarske NSM grupe sa sedištem u Cirihu, koja u Beogradu, Nišu i Kragujevcu okuplja softverske inženjere sa međunarodnim iskustvom. Naši klijenti dolaze iz različitih industrija i čine ih najuspešnije međunarodne kompanije iz finansijskog sektora, telekomunikacione i avio industrije. Pretežno su to klijenti iz Zapadne Evrope sa nemačkog govornog područja, najviše iz Švajcarske.

enjoy.ing nudi usluge iz oblasti softverskog inženjeringa, tako što potrebama klijenata prilagođava proces implementacije i razvoja softverskih rešenja, počevši od tehničkih konsultacija, preko projektnog menadžmenta, dizajna sistema, do razvoja i testiranja. Naša inženjerska ekspertiza konstantno napreduje - koristimo najbolje i najnovije trendove u tehnologijama kao što su Java, .NET, PHP, Web tehnologijama generalno, Mobilnim tehnologijama, kao i u radu sa bazama podataka. Kada govorimo o metodologijama i procesima razvoja softverskih proizvoda, najčešće koristimo agilni razvoj (SCRUM) ali u nekim slučajevima i Waterfall.

Daju sve od sebe da stvore radno okruženje u kome će zaposleni uživati svakog radnog dana. Za svoje kolege koji rade u kreativnim i izazovnih međunarodnim projektima, oni obezbeđuju vrhunske radne uslove, treninge i razvojne mogućnosti. Snažno veruju u čisti profesionalizam sa puno pozitivnog duha. Oni uživaju u razvoju softvera!

Pročitaj više

Tech stack

Java C# React .NET JavaScript PHP

Beneficije

Obuke i treninzi Interne radionice Privatno zdravstveno osiguranje Privatni penzioni fond Moderno opremljene kancelarije Sportsko rekreativne aktivnosti Teambuilding Teretana Muzički studio Prostor za relaksaciju Voće, kolači, kafa, sokovi... Fitpass Godišnji budžet za lični razvoj Posete konferencijama Poslovna putovanja Parking Mogućnost rada od kuće

Naši ljudi

goran-mihajlovic.png

Goran Mihajlović

Senior .NET Software Engineer

Radim u enjoy.ing-u od 2015. godine. Za to vreme imao sam priliku da budem deo internacionalnog tima, koji radi za jednu od vodećih evropskih aviokompanija. Rad u jednoj tako izazovnoj i uzbudljivoj industriji zahteva konstantan balans izmedju inovacija i stabilnosti. Rad sa novim tehnologijama se podrazumeva i podržava od strane kompanije, koja je uvek spremna da uloži u lični napredak zaposlenih. Sa druge strane, tu je i tim stručnih kolega, koje svojim iskstvom i ekspertizom drže visok nivo kvaliteta naših rešenja. Na kraju, želeo bih da pomenem i menadžment kompanije, koji ima razumevanja za potrebe zaposlenih, te nam obezbedjuje optimalne uslove za rad i kreativnost.
ana-rajcic.png

Ana Rajčić

Recruitment Lead

Nakon nekoliko godina rada u agencijama za zapošljavanje, april 2016. godine je bio idealan trenutak za početak građenja karijere u internom HR odeljenju. I imala sam sreće da to bude na pravom mestu. Kao HR & Recruitment Lead imam jedan veliki izazov, a to je - birati nove kolege i opravdati očekivanja da budu fenomenalni kao što su ljudi koji već rade sa nama. U HR timu nemamo striktnu raspodelu zaduženja, već zajedno radimo na našem najvećem zadatku – trudimo se da naziv kompanije bude ono kako kolege opisuju svoj posao kod nas. Prija mi sloboda u radu i poverenje koje enjoy.ing ima u mene, kao i otvorenost za ideje i predloge. Mnogi benefiti koje kompanija nudi (privatno zdravstveno osiguranje, parking, sportske aktivnosti i sl.) mi omogućuju da se usredsredim na posao i ne razmišljam puno o ostalim životnim obavezama koje mi „zadaju muke” :)
ivan.kun-648x648.jpg

Ivan Kun

Head of Department

Počeo sam da radim u enjoying-u kao junior. Okružen iskusnim kolegama spremnim da dele znanje mnogo sam naučio i brzo napredovao. Rad na kompleksnom i dinamičnom projektu daje mi priliku de se konstano usavršavam profesionalno, a enjoying-ov odnos prema privatnom životu zaposlenog daje mi vremena da uživam s porodicom. Definitivno najveća vrednost ovde su ljudi, profesionalni i stručni, ali pre svega otvoreni i spremni da pomognu. Sada vodim tim svojih kolega u enjoying-u i zajedno radimo na tome da budemo još bolji i uživamo u radu i životu.

Iz našeg pera

 • Sit up and take notes - It’s online onboarding time!

  A story about online onboarding from the experience of our HR team member, Bojana Mrđa. (više)

 • Open Day Kragujevac 2019

  Last week, the first Open Day was organized at the enjoy.ing office in Kragujevac. (više)

 • For the second year running, enjoy.ing supports the Belgrade Marathon

  As a technology partner of the Belgrade Marathon for the second year in a row, we can point out that we have a deeper cooperation through new functionality that our colleagues have developed for the jubilee 30th Belgrade Marathon. (više)

 • enjoy.ing and Stanton Chase hosted HR professionals

  ogether with colleagues from the Executive Search company Stanton Chase, we hosted a HR conference with the theme “Different HR Approaches Depending on Industry”. (više)

 • Family day 2019
  Last weekend, enjoy.ing Family Day was held at Ada Safari in Belgrade. Great weather and good mood, they allowed us to enjoy socializing and have a good time. See how it all looked in the gallery below. (više)
 • Enjoy the Ride Party 2020
  Another annual party is just over! Had a great time last Friday at the Promenade event center. Photos speak more than words. (više)
 • Enjoying the new normal enjoy.ing

  It is June 2020. COVID-19 situation in countries enjoy.ing has offices in is the following: Serbia and Switzerland are keeping some limitations, but measures are relaxing; Romania has State Alert. (više)

 • enjoy.ing internship – Speak up.

  You are young, smart, and ambitious. You’re finishing or finished your studies and now you’re looking for an experience. What to do? Where to start? Whom to approach?

  You either already experienced mentioned situation or you are going to face it. Here’s one tip for you: enjoy.ing organizes various internship programs for young software engineer offering them experience in .NET, QA, Java, JavaScript and even more.

  Here is a story about one of them. (više)

 • Celebrat.ing 5 years

  A story about the first enjoy.ing years, written by our CEO Nenad Jović

  It was 2015 in Belgrade. We’ve had enthusiasm, idea, great colleagues, friends, our clients’ trust and youngculture’s heritage. (više)

  Poslovi

  1 / 21

  Junior IT Recruiter

  Beograd
  15.10.2021.

  Business Analyst/Product Owner

  Belgrade or fully remote
  14.08.2021.

  IT Insajder

  Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije enjoy.ing

  Software Engineer

  potvrđen LinkedIn profil
  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  Odlicne kolege, dobre kancelarije, putovanja kod klijenata (pre korone), prostor prilagodjen da se stvarno osecate prijatno na poslu, nema stresa, odlicna kompanija za one koji vole posao bez mnogo uzbudjenja.
  Zamerke kompaniji
  legacy projekti, 8.5h radno vreme, dosta juniora, slabo se napreduje, mizerne povisice.

  Full Stack Software Engineer Internship

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Niš
  prihvatio/la ponudu
  Intervju srednje težine
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 4 nedelje
  Kako je izgledao proces
  Prijatan HR intervju nakon nedelju dana prijave, nakon toga je usledeo tehnicki deo intervjua gde kroz opusten razgovor proveravaju znanje iz oblasti be i fe
  Pitanja sa intervjua
  • Razlika izmedju Apstraktne klase i Interfejsa
  • Dizajn patern po izboru
  • Novo u HTML 5
  • Flexbox i grid layout razlika

  QA Tester

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  bez ponude za posao
  negativno iskustvo
  Kako je izgledao proces
  Nisu mi ni odgovorili na prijavu za posao. Jako neozbiljno

  Linux Administrator

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  bez ponude za posao
  negativno iskustvo
  Ceo proces je trajao 60 nedelja
  Kako je izgledao proces
  Godinu dana unazad se redovno prilavljujem na oglas za Linux Adminstratora koji firma objavljuje s vremena na vreme i nijednom se nisu udostojili da odgovore. Slao sam im čak i po nekoliko mejlova zaredom. Odgovor sam dobio nakon više od godinu i po dana gde su mi rekli kako su se odlučili za kandidata čije iskustvo više odgovara poziciji da bi potom taj isti oglas obnovili. Ko je ovde lud?

  Full stack developer

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Nis
  bez ponude za posao
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 3 nedelje
  Kako je izgledao proces
  Postavljen je ogls preko koga su se prijavljivali programeri sa minimalnim iskustvom, prednost su imali kandidati koji su studenti fakulteta iz ove oblasti
  Pitanja sa intervjua
  • Pitanja veznano za projekte koje sam do sada radila, samostalna prica
  *Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

  Plate

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  QA Specialist
  2 plate
  1075 EUR / mesečno
  1000 1150

  Business Analyst
  2 plate
  1500 EUR / mesečno
  1100 1900

  Software Developer
  7 plata
  1357 EUR / mesečno
  700 1900

  Software Engineer
  3 plate
  1067 EUR / mesečno
  1000 1100

  Technical Lead
  2 plate
  2050 EUR / mesečno
  1900 2200

  Test Engineer
  1 plata
  500 EUR / mesečno
  500 500

  DevOps Engineer
  2 plate
  2200 EUR / mesečno
  2000 2400

 • APR

  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
  Enjoy the Ride 2019

  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju enjoy.ing sa kompanijom:


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška