Kontakt

Adresa Palmoticeva 45, Zagreb, Croatia
Predstavništvo Palmoticeva 45, Zagreb, Croatia
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Mi smo heloo, spoljni partner za korisničku podršku sa 15+ godina znanja kombinovanog u industriji usluga korisnicima. Naša misija je da pružimo izuzetno korisničko iskustvo za klijente širom sveta putem ćaskanja uživo, e-pošte, telefona, mobilne aplikacije, društvenih medija i još mnogo toga!

Mi smo kompanija na prvom mestu ljudi, posvećena pružanju smislenih iskustava za naše klijente i zaposlene. Verujemo da su srećni, motivisani ljudi ono što čini razliku u svakom poslu.

Pružamo korisničku uslugu nekim svetskim liderima u industriji, inovativnim startapima i kompanijama koje žele da pruže izvanredno iskustvo svojim klijentima.

Zainteresovani za saradnju? Pošaljite nam poruku, mi ćemo odmah odgovoriti!

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

750

IT Help Desk / Support 1 plata

MIN
750
PROSEK
750
MEDIJANA
750
MAX
750