iSolutions d.o.oNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

iSolutions je progresivna softverska kompanija. Pružamo usluge razvoja softvera u svim oblastima vezanim za dizajn i razvoj informacionih sistema prilagođenih korisnicima. Našu kompaniju čine iskusni inženjeri specijalizovani za različite oblasti, koji se bave različitim aspektima razvoja. Naši saradnici i zaposleni su uglavnom inženjeri sa Beogradskog univerziteta. Po potrebi, angažujemo i saradnike kako bismo završili određene projekte u dogovorenom roku.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Junior Mobile Developer

Beograd  • Rok: 02.11.2017

Good understanding of object oriented design and programming concepts, good understanding of relational database fundamentals and SQL... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ISOLUTIONS
Adresa
Osmana Đikića 30
Datum osnivanja
30.11.2012.
PIB
107834481
Matični broj
20880228
Poslovni naziv
iSolutions DOO Beograd-Palilula
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Igor Ječmenić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija