O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
iStyle Stores d.o.o. logo

iStyle Stores d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

iSTYLE, kao članica Midis grupe, je naveći Apple Premium Reseller lanac u čak 9 zemalja Centralne i Istočne Evrope. Kroz svojih 47 maloprodajnih objekata, kao i internet prodavnice, iSTYLE nudi sve modele Mac, iPad i iPhone uređaja, Apple TV uređaja kao i fantastičan i pažljivo odabran portfolio dodataka, softvera i prateće opreme.

U ovom momentu u Srbiji iSTYLE raspolaže sa 4 maloprodajna objekta, u Beogradu i Novom Sadu, u kojima već 12 godina svim posetiocima, osim proizvoda, nudi i široku lepezu usluga koje odlikuju kvalitet i najviši standardi. Sve to zahvaljujući našem kompetentnom timu stručnjaka, sertifikovanom i obučenom po Apple standardima.

iSTYLE ne predstavlja samo maloprodajni prostor već i najbolje mesto za otkrivanje Apple ekosistema uz pomoć kompletnog tima stručnjaka. Bez obzira da li želite da na najbolji način iskoristite mogućnosti vašeg Mac računara ili pronađete pravo rešenje za potrebe svojih zaposlenih, naše obučeno osoblje će vam uvek pružiti objektivne i profesionalne preporuke.
Pored toga, nudimo i širok spektar usluga, od servisiranja do finansijskih programa.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Beograd, Srbija
011 285 44 13