O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
mBrainTrain d.o.o. logo

mBrainTrain d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

mBrainTrain je inovativna tehnološka kompanija, koja je od svog osnivanja 2012. godine fokusirana na razvoj mobilnih, nosivih uređaja koji mere moždanu aktivnost pomoću elektroencefalografije (EEG). Kao grupa entuzijasta i svetski priznatih stručnjaka, nastojimo da prenesemo nove ideje iz labaratorije u svakodnevni svet, i učinimo ih dostupnim široj populaciji pokazujući da je budućnost već stigla.

Danas su naši proizvodi, predvođeni SMARTING mobilnim EEG sistemom, najčešći izbor pionira u oblasti nauke i prisutni su na najprestižnijim univerzitetima i labaratorijama u preko 30 zemalja na 5 kontinenata, što je doprinelo nastanku velikog broja novih naučnih radova.

Naša misija se i dalje nastavlja dok nastojimo da EEG postane nenametljiva i neprimenta tehnologija koja će se na kraju uklopiti u živote običnih ljudi. Imamo strategiju da stvorimo rešenja koja su intuitivna, zabavna i laka za korišćenje, koja će omogućiti ljudima da se fokusiraju na ono što najbolje znaju i vole da rade. Za to su nam potrebni hrabri I stručni ljudi, željni rada na inovacijama. Budite slobodni da nam se javite ukoliko ste jedan od njih.

APR

Broj Zaposlenih

1-10

Profit i Prihod

Kontakt

Požarevačka 36/2, 11000 Beograd, Srbija