O kompaniji
12
Iskustva
4
Plate
Poslovi
SEE Digital d.o.o. logo

SEE Digital d.o.o.

4

O nama

sTECH je zajednički pružalac usluga za UNIQA osiguravajuće kompanije u SEE regionu, sa glavnim fokusom na pružanju savremenih IT rešenja, poslovne analize, upravljanje projektima, ciljani poslovni model i modeliranje proizvoda osiguranja.

Osnovani smo 2012. godine sa ciljem da okupimo najbolji mogući tim i iskoristimo njihova znanja i veštine pri pružanju dugoročne kvalitetne usluge našim klijentima. Dizajniramo, primenjujemo i upravljamo modernim IT uslugama i rešenjima za UNIQA osiguravajuće kompanije, istovremeno uspostavljajući kulturu kontinuiranog usavršavanja i napretka.

Sa jedinim akcionarom, UNIQA International AG, sa sedištem u Beču, sTECH nudi stabilno i sigurno okruženje sa jakim kapitalom u osnovi.

Naša misija je da postanemo kompletna SaaS kompanija koja je pouzdan partner našim klijentima. Takođe, težimo tome da budemo kompanija sa brojnim stručnjacima iz oblasti IT-a i osiguranja sa visokim nivoom profesionalnosti i stručnosti. Nastojimo da neprestano budemo inovativni i kreativni u našoj industriji i da pomognemo našim klijentima da budu što produktivniji i efikasniji uz pomoć naših IT rešenja.

U sTECH-u smo najviše ponosni na naš tim. U IT sektoru, programeri kreiraju i unapređuju aplikacije koristeći pretežno Microsoft tehnologije (.NET/C#).

Tech stack

C# .NET Framework Entity Framework Transact SQL MS SQL Server ASP.NET Win Forms jQuery API REST SOAP ReactJS Microservices .NET Core HTML WebForms Ajax JavaScript

Beneficije

Timska druženja

• HR open day
• Timske aktivnosti

Edukacija, profesionalni razvoj

• Performance management sistem
• Plaćeni treninzi i seminari

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Privatno zdravstveno osiguranje

Fleksibilno radno vreme

Fleksibilno radno vreme

Zdravlje

• Putno osiguranje
• Sistematski zdravstveni pregledi

Dodatni slobodni dani

Uvećan broj dana godišnjeg odmora

Obuke, konferencije

Obezbeđena oprema za rad

Poslovna putovanja

Hibridni model rada

Naši ljudi

Nataša Mihajlović

HR Generalist

Marija Bogićević

HR Manager

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Milutina Milankovića 134G, 11070 Novi Beograd