telXira GmbH

telXira GmbH

0

Kontakt

Adresa Muehlebachstrasse 43
Telefon +41445869080
Zaposlenih 11-50
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

telXira was founded in 2013 to challenge the status quo in the business messaging market and deliver user-centered solutions that come with excellent end-to-end customer service .
 
We started our company to remove the barriers to using business messaging to achieve business goals. Our team works closely with our customers and partners to ensure they get the support they need and can maximize the value of business messaging in their organization.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije telXira GmbH

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 06.01.2022.

DevOps Engineer

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Prvi razgovor je bio zamišljen kao screening i tu bih se upoznao sa dva člana iz različitih timova. Nakon što sam dobio potvrdni mejl, rečeno mi je da ću ubrzo dobiti pozivnicu za razgovor. To se nije desilo sve do sutradan tj. termina za razgovor. Na samom razgovoru sam imao prilike da predstavim sebe i svoja prethodna radna iskustva. Dosta vremena sam proveo predstavljajući sebe jer oba sagovornika nisu imala previše toga da kažu. Deluje mi da su prilično nespremni došli na razgovor sudeći po pitanjima koje su imali u vezi mog radnog iskustva. Jedan deo razgovora su odvojili za par tehničkih pitanja iz različitih oblasti. Odgovor sam trebao dobiti početkom nastupajuče nedelje. Ipak, konkurs se malo odužio o čemu su me obavestili nedelju dana po obavljanju razgovora. Rečeno mi je da ću u tom slučaju odgovor dobiti tokom narednih dana. Međutim, nisu se javili ni nakon mesec dana od razgovora, tako da je očigledno da su u međuvremenu popunili ovu poziciju iako me niko o tome nije obavestio do trenutka pisanja ovog komentara.

Pitanja sa intervjua
  • Šta je HTTP protokol? Od kojih metoda se sastoji?
Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju lak

Ceo proces je trajao 4 nedelje

0

Ove informacije su mi korisne

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu