Job listing has expired.

.NET Software Developer

Endava d.o.o.

Beograd
Intermediate
15.06.2019.

logo_31412

C#/.NET Developer

Belgrade

Endava is a public technology company, with over 18 years of experience of working with some of the world’s leading Finance, Insurance, Telecommunications, Media, Technology, and Retail companies. Through the Digital Evolution, Agile Transformation and Automation solutions, Endava helps its clients be more engaging, responsive and efficient by supporting them from ideation to production.

Endava has 5,200 employees located in offices in North America and Western Europe and delivery centres in Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela, and Colombia.

Along with investing in long-term customer relationships, Endava recognized the importance of providing rewarding and challenging careers for people and, by doing so, has established itself as the employer of choice in specific regions.

Endava has been present on the Serbian market since 2015. With more than 500 employees, it is one of the biggest software companies in Serbia.

Consider a new opportunity

 • Working on improvements of .NET components of a real-time payment processing system
 • Coordinating with performance test and test automation engineers working on the project
 • Estimating tasks and participating daily and weekly meetings as part of a Scrum team
 • Tracking daily work via Jira, documenting deliverables on Confluence
 • Daily communication with a global team through web conference and emails

Match your profile

 • 3+ years of experience in .NET / C# development
 • Experience with Web services
 • Experience in PostgreSQL, MySQL, and ISO 8583 protocol will be considered an advantage
 • Understanding of common design patterns and engineering practices
 • Experience with source control systems (TFS, Git / Bitbucket...)
 • Ability to work independently, adapt and learn new technologies
 • Passion and initiative for continuous learning
 • Good spoken and written English

The following skills would be a plus:

 • Solid understanding of complete product development cycle
 • Strong analytical skills, systematic approach and self-reliant
 • Familiarity with Agile/Scrum methodologies

Additional Benefits

 • Competitive compensation package 
 • Flexible working hours
 • Employee stock options
 • Private health insurance 
 • Company sponsored trainings, domestic and international conferences, workshops and education
 • Modern casual working environment to help you be productive and have fun playing pool, table tennis and foosball 
 • Team buildings and paid slots for volleyball, football and basketball
 • Fruits and refreshments

If you are interested in this position and you have the required qualifications, please send your CV via email to jobs.belgrade@endava.com. Please note that due to large number of applications we receive, we will only contact those candidates that are selected for an interview. Thank you.

Deadline for applications: 15.06.2019.

Job listing has expired.

Upoznaj kompaniju Endava d.o.o.

 • Endava je tehnološka kompanija, sa preko 18 godina iskustva u radu sa nekim od vodećih svetskih kompanija za finansije, osiguranje, telekomunikacije, medije, tehnologiju i maloprodaju. Kroz uvođenje digitalnih rešenja, automatizaciju procesa i agilne transformacije kompanija, Endava pomaže svojim klijentima da budu više angažovani, odgovorni i efikasni podržavajući ih od ideje do realizacije. Od 2018. godine akcijama Endave se može trgovati na njujorškoj berzi.

  Endava ima više od 5.900 zaposlenih smeštenih u kancelarijama u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi i razvojnim centrima u Rumuniji, Moldaviji, Bugarskoj, Srbiji, Makedoniji, Argentini, Urugvaju, Venecueli i Kolumbiji. U Srbiji je prisutna od 2015. godine, kada se spojila sa domaćom kompanijom PSTech (jednim od srpskih pionira na tržištu pružanja usluga softverskog razvoja). Sa više od 500 zaposlenih, jedna je od najvećih softverskih kompanija u zemlji, sa sedištem u Beogradu.

  Naša filozofija je veoma jednostavna: Fokusirani smo na uspeh ljudi: ljudi koji rade u Endavi, ali i onih s kojima sarađujemo i koji koriste naše sisteme i aplikacije.

  Zaposleni u Endavi imaju mogućnost da radom na velikim projektima, zajedno sa kolegama iz drugih zemalja sarađuju sa klijentima koji su svetski lideri u oblastima u kojima posluju, i tako steknu neophodno iskustvo i budu uvek u toku sa primenom aktuelnih tehnologija i najnovijih trendova. Kompanija nudi i mogućnost rotacije na projektima, ukoliko neko želi  da radi na drugom projektu ili sa drugim tehnologijama.

  Pored ulaganja u dugoročne odnose sa klijentima, verujemo da naša najveća snaga leži u ljudima. Zato smo osmislili Sistem za razvoj karijere, koji prati napredak i individualne potrebe svakog zaposlenog. Osim potrebnih tehničkih obuka i treninga, organizujemo interno deljenje znanja kroz radionice i sesije, koje zovemo Pass it on. Naši zaposleni imaju mogućnost da usavršavaju engleski jezik, koriste online kurseve na internoj platformi Endava University, koriste besplatno platforme Safari i Pluralsight, ali i da posećuju međunarodne i domaće konferencije i druge stručne događaje. Trudimo se da obezbedimo dovoljno mogućnosti kako za lični, tako i za karijerni razvoj.

  Endava svoju eksertizu sa članovima IT zajednice deli na različitim stručnim konferencijama, ali i na meet-upima i radionicama koje organizuje u saradnji sa ICT Hub-om.

  Posebnu pažnju obraćamo i na juniore. Prve kontakte sa studentima ostvarujemo saradnjom sa studentskim organizacijama i saradnjom sa svim najvećim tehničkim faktultetima u zemlji. Za studente završnih godina i svršene diplomce nekoliko puta godišnje organizujemo tromesečne plaćene prakse, nakon koje izabrani praktikanti dobijaju i ponudu za posao.

  Prijatna radna atmosfera je neophodna za nesmetani rad, pa smo se potrudili da našim zaposlenima pružimo inspirativno radno okruženje. Osim savremeno uređenih kancelarija, postoje i game room-ovi, biblioteka, koji su na raspolaganju svim zaposlenima. U toku radnog vremena dva puta nedeljno zaposleni imaju mogućnost da idu na fudbal, košarku i odbojku. 

  Želite da postanete deo našeg tima? Pošaljite svoj CV na jobs.belgrade@endava.com


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  4.0
  na osnovu 30 recenzija
  Mogućnost napredovanja
  3.7
  Beneficije
  3.9
  Balans između karijere i privatnog života
  4.3
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Web Developer
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  - Interesantni projekti, od ogromnih projekata najvecih svetskih kompanija do malih projekata - Mogucnost promene projekta (ako nije neki kritican momenat na trenutnom projektu) - Opustena atmosfera

  Zamerke kompaniji:

  - Slabiji menadzment (makar u mom slucaju) je doveo do napetosti u timu i kasnjenja na projektu (opet, nije generalno pravilo da je tako, samo moje iskustvo)

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  3 plate
  1383 EUR / mesečno
  1250 1550

  Solution Architect
  1 plata
  350 EUR / mesečno
  350 350

  Test Engineer
  3 plate
  1350 EUR / mesečno
  1100 1550

  Delivery Manager
  1 plata
  4500 EUR / mesečno
  4500 4500

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija