Oglasi za posao Data Protection Consultant

Beograd

28.01.2022.

Upoznaj kompaniju MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.

O Kompaniji Iskustva Poslovi Plate

MSG Global Solutions South East Europe d.o.o deo je MSG Group kompanije, jedne od 10 vodećih kompanija u oblasti IT konsaltinga i integracije sistema u Nemačkoj.

MSG poseduje više od 30 godina iskustva u radu u oblasti industrije osiguranja, i od strane klijenata potvrđeno iskustvo u oblasti IT konsaltinga i implementacje u oblasti osiguranja. 

Kompanija ima predstavništva u Nemačkoj, Španiji, Holandiji, Velikoj Britaniji, Indiji, Brazilu, Srbiji, Italiji, Koreji, Filipinima, Sjedinjenim Američkim Državama i Singapuru.

Cilj kompanije MSG Global Solutions jeste da svojim korisnicima obezbedi fokusiranu strategiju, savetovanje u okviru procesa i aplikacija, kao i fleksibilna IT rešenja koja odražavaju standarde i zahteve tržišta.

Prosečna ocena

4.0

na osnovu 2 recenzije

Mogućnost napredovanja

3.5

Beneficije

3.0

Karijera / privatni život

3.5

Iskustvo o radu

Iskustvo · .
3

SAP Consultant

Ne preporučujem
Pozitivno

Relativno mladi ljudi/novopeceni roditelji, prilike da se radi na inostranim projektima, okej uslovi za Srbiju.

Zamerke

Sporo napredovanje, pogotovo mladih talentata koje toliko forsiraju da dobiju kroz TopTalent praksu. Napredovanje zavisi od menadzera i toga da li zeli da vidi rad/trud i da li ga uopste interesuje da iskoristi vestine ljudi koje vodi. Desava se da se trud ne ceni, iako pricaju suprotno kad zaposljavaju. Kvalitet angazovanja/posla mnogo zavisi da li ste u finansijskom delu ili core delu. Softver SAP je kao iz 90ih godina. Definitivno nije firma za inovativne, mlade, ambiciozne ljude.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
2

Ove informacije su mi korisne

Prosečna neto plata

1100

IT Consultant 1 plata

MIN
1100
PROSEK
1100
MEDIJANA
1100
MAX
1100

Slični poslovi