Konkurs je istekao.

Embedded Software Developer

Zanus doo

Beograd
Intermediate
14.11.2019.

logo_36003

Embedded Software Developer

stalna pozicija sa punim radnim vremenom u Beogradu

Zanus raspisuje konkurs za stalnu poziciju embedded software developera. Razmatraće se prijave kandidata sa i bez iskustva.

Zanus se bavi razvojem inovativnih mehatroničkih sistema. Razvojni projekti se realizuju ili samostalno od strane kompanije u cilju plasiranja sopstvenih proizvoda na tržište ili u saradnji sa drugim startup kompanijama iz inostranstva.

Rad u kompaniji Zanus vam daje mogućnost da učestvujete u razvoju kako prototipova različitih mehatroničkih sistema, tako i proizvoda namenjenih tržištu od samog početka (inicijalne ideje), pa sve do finalne realizacije. Kao deo tima imaćete mogućnost da aktivno učestvujete u svim fazama razvoja i da svojim idejama i kritikama učestvujete u oblikovanju novih proizvoda. Radna atmosfera je vrlo dinamična i zaposleni se svakodnevno sreću sa najmodernijim konceptima i alatima. U kompaniji Zanus možete uživati u sigurnosti stabilnog radnog mesta uz uzbudljivu radnu atmosferu koja je karakteristična za startup kompanije.

Pozicija podrazumeva programiranje mikrokontrolera za drajvere DC motora sa i bez četkica, programiranje master i komunikacionih ploča za kontrolu više aktuatorskih osa, kao i pisanje programa za elektroniku koja služi za power management i punjenje baterija.

Uslovi:

  • Iskustvo u pisanju embedded softvera (iskustvo sa bare metal programiranjem – bez operativnog sistema je plus). Kandidati bez radnog iskustva se takođe mogu prijaviti pod uslovom da su završili elektrotehnički fakultet (poželjno smer elektronika). Praktično iskustvo u radu sa ARM kontrolerima je plus.
  • Poznavanje rada sa osciloskopom i iskustvo sa debagovanju štampanih ploča je plus.
  • Poznavanje i iskustvo u dizajniranju štampanih ploča je plus.
  • Iskustvo sa pisanjem softvera za drajvere motora, poznavanje CAN protokola i iskustvo sa energetskom elektronikom su plus.
  • Spremnost na učenje novih stvari i prihvatanje izazova u rešavanju inženjerskih problema, sklonost ka inovacijama i razvoju (Potrebni su nam ljudi koji hoće da uče i razvijaju se zajedno sa nama).

Prijavljivanje:

Prijave sa biografijom, kopijom diplome i dodatka diplomi slati elektronskim putem.

Rok za konkurisanje: 14.11.2019.

Konkurs je istekao.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija