Konkurs je istekao.

Full Stack Developer

Najstudent.com

Subotica, Matije Korvina
Intermediate
03.08.2020.
Infostud grupa logo

Potreban nam je:

Full Stack Developer

Subotica

Kod Najstudenta je podeljen na frontend i backend koji komuniciraju preko API-ja. Backend je pisan u Symfony-ju i oslanja se na MySQL bazu preko doctrin-a. Na frontendu se takođe koristi Symfony, a za generisanje stranica Twig. Frontend framework koji koristimo je UIkit. Sve ovo se vrti u Docker container-ima.

Od tebe očekujemo da:

 • Imaš iskustvo u radu sa jednim od PHP framework-a
 • Poznaješ MySQL
 • Imaš iskustva u radu sa HTML, CSS i JavaScript-om

Infostud grupa je domaća kompanija koja u svom sastavu ima različite sajtove i mobilne aplikacije u oblasti zapošljavanja, automobilizma, osiguranja i nekretnina, od kojih su gotovo svi lideri u svojim oblastima poslovanja. Uspešnim nas čini tim od preko 200 kvalitetnih i vrednih ljudi, koji imaju zdrave i konstruktivne stavove prema životu, poslu i drugim ljudima.

 

NajStudent.com je deo Poslovi Infostud i to je sajt koji je okrenut studentima, njihovim interesovanjima i potrebama. Poslednjih godina beležimo konstantan rast. Samo nam je poseta porasla za 40% u prethodne dve godine :)

 

Koji je naš cilj?

U svakodnevnoj komunikaciji sa studentima, želimo što bolje da se upoznamo sa njima i da na pravi način odgovorimo na njihove potrebe u karijernom i akademskom razvoju.

Šta je potrebno da znaš o našem timu?

Mi smo mali tim, sačinjen od troje entuzijastičnih ljudi, u kojem vlada startup atmosfera - odluke donosimo brzo, spremni smo za promene i svačije mišljenje se ceni, i u našoj dinamičnoj radnoj atmosferi se ne opterećujemo pravilima, već se vodimo ostvarivanjem rezultata.

Šta će ti doneti rad u našem timu?

 • Radićeš u malom i mladom timu u kojem vlada start-up atmosfera ali ćeš ujedno biti deo IT tima cele grupe Poslovi Infostud koji čini 16 kolega.
 • Radimo za plemeniti cilj - pomažemo studentima da što spremniji uđu na tržište rada, razumemo kroz šta studenti prolaze i pomažemo im u toj tranziciji sa fakulteta na radno mesto.
 • Sve što radimo težimo da bude moderno i skladu sa novim trendovima.
 • Doprinos svakog člana iz tima je veoma važan jer svi učestvujemo u odlukama.
 • Nove ideje su i više nego dobrodošle kod nas – ustvari one su neophodne! Ali takođe preispitujemo i postojeće načine i otvoreni smo za predloge.

Nudimo ti:

 • Da svojim znanjem i ekspertizom utičeš na dalji razvoj Infostud grupe
 • Da budeš deo organizacijske kulture koja podržava zdrav balans privatnog i poslovnog života
 • Da sam/a krojiš svoj profesionalni razvoj uz podršku
 • Ako želiš da saznaš više o nama, možeš da pogledaš ovde

Molimo te da dobro razmisliš da li bi baš voleo/la da se razvijaš zajedno sa nama i zbog čega.

Svi kandidati će biti obavešteni o ishodu konkursa.

 

 

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju Najstudent.com

 • Infostud je grupa internet biznisa. Orijentisani smo na poslovne i tehnološke inovacije i menjamo tržište na bolje. Želimo da naši biznisi budu primeri dobrog poslovanja, zdravog i dugoročno stabilnog razvoja.

  Od samog nastanka radili smo na izgradnji i razvoju internet tržišta Srbije i do tada uobičajne prakse informisanja, zapošljavanja i trgovine, preneli smo na internet i modernizovali. I tu nismo stali. Namera nam je da i dalje predvodimo i podstičemo razvoj domaćeg tržišta, korišćenjem moderne tehnologije, kroz poslovne inovacije i podršku razvoju ICT preduzetništva.

  Takođe, nastojimo da stalno unapređujemo procese rada i zaposlene u kompaniji kroz sisteme mentorstva i konstantnih obuka. Usvajanje modernih tehnologija u daljem poslovanju (data science, AR, VR itd), predsavlja takođe važan segment razvoja.

  Vlasnici i osnivači su Branislava Gajić Stanojević, Branimir Gajić i Stefan Salom, a manjinski suvlasnik je finska medijska grupacija Alma Media.

  U Infostud grupi trenutno radi oko 180 zaposlenih.  Pored jačanja naše grupe, važan nam je i ekonomski razvoj Srbije. Zbog toga sprovodimo niz aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje IT preduzetništva. Osnovali smo Infostud Hub u Subotici, a aktivno podržavamo Startit i slične organizacije. Takođe, Infostud grupa, zajedno sa još osam tehnoloških kompanija, jedan je od osnivača Inicijative Digitalna Srbija, koja ima za cilj brzu i uspešnu digitalnu transformaciju naše zemlje. Pružamo i aktivnu podršku državnom programu prekvalifikacija za posao u IT sektoru kako bi se ubrzao razvoj ovog sektora.  

  Kako izgleda raditi u Infostudu?

  Kompaniju Infostud uspešnom čini tim od preko 180 kvalitetnih i vrednih ljudi, koji imaju zdrave i konstruktivne stavove prema životu, poslu i drugim ljudima. To su ljudi koji ne beže od posla jer je to jedini način da dosegnu visoke kriterijume kvaliteta, kako poslovno, tako i privatno. Otvoreni za novo, nasmejani, fer prema sebi i drugima. U ambijentu međusobnog poštovanja i kolegijalnosti delimo znanje, uspehe i poraze. To nam je važno i to je ključ našeg uspeha. To su vrednosti Infostuda!

  Infostud je prilika da konstantno učite i usavršavate se, profesionalno i lično. U društvu profesionalaca i atmosferi vođenoj optimizmom to nije teško. Uz vas su uvek kolege koje nesebično dele svoja iskustva i kompanija koja mnogo ulaže u razvoj svojih zaposlenih. U Infostudu nije sramota ne znati, ali je važno saznati, pa svaka inicijativa za učenje nailazi na veliku podršku. Učimo o onome što nas interesuje i što nam je važno za posao. Sve u svemu, ne razdvajamo lično i profesionalno zadovoljstvo i zbog toga na posao dolazimo nasmejani.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  5.0
  na osnovu 4 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  5.0
  Beneficije
  4.8
  Balans između karijere i privatnog života
  4.8
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Saradnik na razvoju proizvoda
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Veoma prijatna radna atmosfera, mogućnost napredovanja uz odličnu podršku mentora i menadžmenta.

  Zamerke kompaniji:

  • Najstudent.com
  • Najstudent.com
  • Najstudent.com
  • Najstudent.com
  • Najstudent.com
  • Najstudent.com
  • Najstudent.com
  • Najstudent.com
  • Najstudent.com
  • Najstudent.com
 • Konferencije i obuke u zemlji i inostranstvu Rad sa modernim tehnologijama, alatima i okruženjima Rad na različitim projektima Soba za odmor Wellness Sportske aktivnosti Sistematski zdravstveni pregledi Biblioteka za zaposlene Program psihološke podrške Dotacije za jaslice Obuka vozača
 • Symfony Codeigniter Laravel Angular PHP NodeJS Java CSS HTML React MySQL MongoDB Varnish Python Git SVN Docker
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija