Inženjer za testiranje softvera

NIBE Energy Systems subsidiaries and partners

Rad od kuće
Intermediate
17.04.2021.

NIBE formira globalni projektni tim sa ciljem da razvije sledeću generaciju povezanih rešenja za grejanje i hlađenje životnih prostora.

Da li imate sve što je potrebno da biste se pridružili našem timu briljantnih pojedinaca i ubrzali put ka održivjoj  budućnosti?

NIBE je jedna od vodećih svetskih kompanija na području rešenja za grejanje i hlađenje životnih prostora sa minimalnim uticajem na životnu sredinu. Naša rešenja su važan deo izgradnje održivije budućnosti. Godine inovacija i rasta dovele su nas do danas i vreme je za sledeći korak u našem razvoju. Digitalizacija i povezanost pružaju nove mogućnosti za još održiviju proizvodnju energije i poboljšana rešenja za grejanje i hlađenje životnih prostora.

Želimo, da stvorimo razvojnu grupu, koja će se nalaziti u različitim delovima sveta i pružiti podršku za pametne sisteme kuća celoj grupi kompanija pod pokroviteljstvom NIBE Climate Solutions, putem Interneta. Pozivamo najbolje kandidate koji žele, da zajedno rade na dizajniranju održivije budućnosti - pomerićemo granice, integrirati lokalne izvore energije u koncepte i razviti nove načine za stvaranje ugodne životne klime.

Pozivamo kandidata u tim za radno mesto: INŽENJER ZA TESTIRANJE SOFTVERA m/ž

Mesto rada: od kuće

 

OPIS POSLA:

Kao inženjer za testiranje softvera, bićete deo tima koji stvara sledeću generaciju povezanih sistema pametnih kućnih sistema. Vaš rad će uključivati proveru grešaka koje su prijavili naši korisnici, kao i testiranje i verifikaciju novih funkcionalnosti, dodanih našem softveru. Imaćete priliku da učestvujete i u osnovnoj funkcionalnosti firmvera i u složenijim sistemima, koji su deo naših rešenja u oblaku - u svim slučajevima cilj će biti pružanje visokokvalitetnih rešenja, koja ispunjavaju potrebe i očekivanja naših kupaca.

Kao deo globalnog razvojnog tima stručnjaka u ovoj oblasti, radićete u jednoj od naših jedinica širom sveta, gde ćete učestvovati u razvoju hardvera i softvera, kao i u razvoju rešenja u oblaku. Učestvovaćete u multinacionalnom okruženju, radićete u lokalnom okruženju i zajednički kreirati najnaprednija i ekološki prihvatljiva rešenja za evropsko i severnoameričko tržište. Družit ćemo se i uživo - sastajemo se nekoliko puta godišnje, što znači da možete očekivati i rijetka, ali sigurna poslovna putovanja na druge lokacije u Evropi ili SAD.

OD KANDIDATA SE OČEKUJE DA:

  • poznavanje procesa i znanje iz oblasti sistema za rešavanje problema,
  • sposobnost brzog učenja novih tehnologija i razumevanja šire slike sistema,
  • poznavanje engleskog jezika.

PREDNOST ĆE IMATI KANDIDATI SA:

  • stručnim obrazovanjem iz oblasti softverskog inženjerstva,
  • znanje iz oblasti testiranja softvera,
  • iskustvo u radu sa automatizovanim alatima za testiranje,
  • iskustvo sa razvojem firmvera (ugrađena programska oprema),
  • upravljanje u Linux okruženju i odprava greška mrežne komunikacije.

REGISTRACIJA

Pozivaju se svi zainteresovani kandidati da nam pošalju motivaciono pismo i biografiju na engleskom. Kandidat če biti zaposlen direktno za poslodavca i ne kroz Trgotur, a radit će od kuće.

Prijavi se
Slični poslovi se učitavaju...
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

Potvrdi

Greška