Upoznaj kompaniju Engineering Software Lab d.o.o.

 • Engineering Software Lab je član Engineering Group (www.eng.it), jednog od glavnih igrača na polju digitalne transformacije javnih i privatnih kompanija i organizacija širom sveta.
  Sa oko 12.000 profesionalaca na 65 lokacija (u Italiji, Belgiji, Nemačkoj, Norveškoj, Srbiji, Španiji, Švedskoj, Švajcarskoj, Argentini, Brazilu i SAD), Engineering Group dizajnira, razvija i upravlja inovativnim rešenjima za poslovna područja u kojima je digitalizacija imaju najveći uticaj, uključujući digitalne finansije, pametnu vladu i e-zdravstvo, Augmented City, digitalnu industriju, pametnu energiju i komunalne usluge, digitalne medije i komunikaciju.
  Laboratorija Engineering Software Lab trenutno ima više od 200 programera i specijalista koji rade u oblastima konsaltinga, upravljanja projektima, razvoja informacionih sistema i tehničke i konsultantske podrške SAP-a. Raznolikost zanimljivih i izazovnih projekata čine deo naše svakodnevice.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  3.0
  na osnovu 16 recenzija
  Mogućnost napredovanja
  2.7
  Beneficije
  3.3
  Balans između karijere i privatnog života
  3.9
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Web dev
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Veoma korektna kompanija. Izlazili su mi u susret nebrojeno mnogo puta tokom izuzetno teskog perioda u mom zivotu. Imao sam privilegiju da se upoznam i radim sa jako kvalitetnim i pozitivnim ljudima. Koristio sam raznovrsne savremene tehnologije u vise projekata. Preporucujem.

  Zamerke kompaniji:

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  9 plata
  715 EUR / mesečno
  450 1350

Slični poslovi se učitavaju...
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca / Ask the employer.

Potvrdi

Greška