Upoznaj kompaniju Atos IT Solutions and Services d.o.o. Beograd

 • Atos je globalni lider u oblasti digitalne transformacije sa oko 120.000 zaposlenih u 73 zemlje i godišnjim prihodom od oko 13 milijardi €. Kao evropski broj jedan u polju Big Data, Cyber security, High Performance Computing i Digital Workplace, Atos pruža Cloud usluge, infrastrukturne i usluge upravljanja podacima, poslovna rešenja, kao i transakcione usluge preko Worldline, evropskog lidera u platnoj industriji. Sa svojom vrhunskom tehnologijom, ekspertizom i znanjem u industriji, Atos podržava digitalnu transformaciju svojih klijenata preko različitih poslovnih sektora: odbrane, finansijskih usluga, zdravstva, proizvodnje,medija, energetike, javnog sektora, maloprodaje, telekomunikacije i transporta.

  U Srbiji smo prisutni od 1973.godine. Prateći izazove digitalne transformacije, podržavamo naše klijente sa širokim spektrom usluga i proizvodnog portfolija u rasponu od konsaltinga, sistemskog i aplikativnog software do operativnog rada. Zahvaljujući našoj globalnoj i lokalnoj ekspertizi kao i lokalnoj mreži partnera Atos Srbija pruža pravu poslovnu vrednost svojim klijentima i ispuniće sve buduće zahteve za održivim i dugoročnim ciljevima.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  2.0
  na osnovu 2 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  1.0
  Beneficije
  2.0
  Balans između karijere i privatnog života
  1.5
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Junior developer
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Privatno zdravstveno, FitPass. Dobra firma ako vam je to prvi posao, gde cete imati neke prihode dok ucite i prosirujete svoje znanje.

  Zamerke kompaniji:

  Rad u zastarelim tehnologijama, plata ispod proseka, mala mogucnost za napredovanje, prekovremeni rad nije placen, ljudi rade godinama za 600 evra.

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  IT Consultant
  1 plata
  900 EUR / mesečno
  900 900

  Project Manager
  1 plata
  1350 EUR / mesečno
  1350 1350

  Software Developer
  2 plate
  400 EUR / mesečno
  200 600

  IT Help Desk / Support
  2 plate
  600 EUR / mesečno
  600 600

Slični poslovi se učitavaju...
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca / Ask the employer.

Potvrdi

Greška