Job listing has expired.

Java Senior/Medior Developer

Hybrit d.o.o.

Novi Sad, Valentina Vodnika 21a
Intermediate, Senior
13.01.2021.

Job listing has expired.

Upoznaj kompaniju Hybrit d.o.o.

  • Hybrid IT Solutions (HybrIT D.O.O.) je mlada IT kompanija, uvek u potrazi za opuštenim ljudima, koji su zainteresovani za rad na različitim projektima i u raznim sferama. Nalazimo se u dva grada: u Novom Sadu (Srbija), koji je sedište i razvojni centar, i Amsterdamu (Holandija), koji nam je poslovni centar.

    Hybrid IT Solutions (HybrIT D.O.O.) je firma koja se bavi razvojem softvera, arhitekturom sistema, integracijom rešenja i konsultovanjem. Koristimo najsavremenije tehnologije, a cilj nam je dugoročni razvoj. Naši programeri sarađuju direktno s klijentima, u pozitivnom i udobnom okruženju naše novosadske kancelarije.

    Ukoliko ste zainteresovani da nas upoznate i popričate o potencijalnoj saradnji ili stručnoj praksi sa firmom koja nudi odlične radne uslove, dobru atmosferu, ili znate nekoga ko bi bio pogodan kandidat, javite nam se putem imejla, telefonskog poziva, društvenih mreža ili skajpa.


    Pogledaj profil kompanije
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca / Ask the employer.

Potvrdi

Greška