Konkurs je istekao.

Java programer

5.com d.o.o.

Beograd
Intermediate
03.12.2019.

logo_36412

Firma 5.com d.o.o. je u potrazi za:

Java programerom

Beograd

Potrebno znanje:

 • Java
 • JavaFX
 • Mysql
 • poželjno poznavanja Jpa, Hibernate Swt.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu poziciju i ukoliko ispunjavate navede uslove možete postali svoj CV elektronskim putem.

Za više informacija o nama i čime se bavimo možete pogledati sajt www.petcom.rs

Rok za konkurisanje: 03.12.2019.

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju 5.com d.o.o.

 • 5.com d.o.o. je osnovan 2006. godine kao preduzeće koje se bavi usko specijalizovanim razvojem softvera u oblasti ugostiteljstva. Od samog starta vizija osnivača je da korisnicima ne isporučujemo samo informacione sisteme, već da im pružimo kompletnu uslugu na jednom mestu. Vremenom su korisnici prepoznali našu ideju da suvoparnu prodaju softvera zamenimo uslugom "All In One" gde korisnik može sve naći na jednom mestu - upravljanje projektom, implementaciju, informacione sisteme, POS opremu, fiskalnu opremu, održavanje i servis.

  Daleko od sveta eksternog finansiranja, deonica i bankarskih menica, 5.com d.o.o. je postalo jedna od najvećih IT privatnih preduzeća u ugostiteljskoj industriji. Mi sebe vidimo kao konzervativne pružaoce usluga sa interesom stvaranja sigurnih i dugoročnih projekata, korisnika i radnih mesta.

  Mi smo uvek bili zainteresovani za proširenje i usavršavanje naših znanja tokom godina kroz širenje oblasti delovanja i raznolikost. To znači da 5.com d.o.o. sada pruža dodatne usluge u sektoru razvoja informacionih tehnologija za embedded sisteme, pos sisteme, mobilne uređaje i veb tehnologije.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  4.8
  na osnovu 6 recenzija
  Mogućnost napredovanja
  4.3
  Beneficije
  4.5
  Balans između karijere i privatnog života
  4.7
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Java Developer
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Interesantni projekti. Velika mogućnost učenja i sticanja iskustva. Menadžment sa puno strpljenja. Plate solidne, odnos prema zaposlenima sasvim korektan, a postoje i bonusi. Po mom mišljenju, dobra firma za prvi posao.

  Zamerke kompaniji:

  Ponekad ume da bude stresno, a najčesći razlozi su nesporazum. Nemogućnost napredovanja i starije tehnologije.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija