Oglas je preuzet sa sajta poslodavca i nije proveren od strane sajta HelloWorld.rs

JavaScript programer

Deversity d.o.o.

Beograd
Junior

DEVersity tim traži nove kolege!

Mi smo DEVersity - mala programerska firma iz Beograda. Naša odabrana ekipa radi kao deo tehničkog tima nekoliko severnoameričkih startapa. Ponosimo se rešenjima koja pravimo i volimo to što radimo, a iz toga proističe i veliko poštovanje koje uživamo kod klijenata sa kojima sarađujemo. Sada tražimo pojačanje!

Tražimo:

 • Minimum 2 godine iskustva u programiranju u bilo kom programskom jeziku.
 • Poznavanje JavaScripta (ili želja da se nauči). Najbitnije je da znaš da razmišljaš i želiš da napreduješ. Mi ćemo se potruditi da ti pomognemo da proširiš svoja znanja i postaneš vredan član našeg tima.
 • Poznavanje HTML i CSS, kao i spremnost da se to znanje unapredi.
 • Full stack - rad na projektima podrazumeva poznavanje i Front i Back End tehnologija i framework-a! Ipak, potpuno je Ok imati preferenciju i jaču stranu.
 • Spremnost na konstantno usavršavanje i učenje najnovijih tehnologija. Tehnologije svakodnevno napreduju, pa se i mi trudimo da ostanemo na pramcu svih promena.
 • Da voliš da radiš u timu sa sjajnim ljudima koji su spremni da ti pomognu i svoje znanje podele sa tobom.
 • Da voliš da radiš na raznovrsnim i zanimljivim projektima.
 • Da si ljubazna osoba, umeš da sarađuješ sa ljudima, imaš strpljenja u komunikaciji, da umeš da prepoznaješ kako da se prilagodiš svakoj situaciji, da prihvatiš savet i pomoć i uzvratiš istom merom kada nekome zatreba pomoć. Kod nas nema međusobnog takmičenja, već se takmičimo da svakoga dana budemo sve bolji i kao pojedinci i kao tim.
 • Radno i komunikaciono znanje engleskog jezika.

Nudimo:

 • Konkurentnu platu koja raste proporcionalno zalaganju i uspehu na projektu.
 • Porodičnu atmosferu, bez stresa i prekovremenog rada, u kojoj ako želiš možeš da radiš u papučama i gde nema dress koda (možeš da se ekstra doteraš, budeš opušten, kreativan ili nešto između).
 • Rad van kancelarije kao nešto uobičajeno. Da odlučiš nekim danima da radiš od kuće, jer pada kiša, nisi u dobrom raspoloženju ili jer si tako u mogućnosti.
 • Klizno radno vreme koje prilagođavaš svojim obavezama (jer nekada je neka žurka duže trajala :) ). Bitno je da se posao završi, a ne vreme u koje se posao obavlja.
 • Odlazak na konferencije radi usavršavanja znanja iz oblasti na kojoj radiš.
 • Internacionalnu sertifikaciju u oblasti od interesa.
 • Unapređenje engleskog jezika u vidu individualne ili grupne nastave sa profesorom čiji je maternji jezik engleski.

Mi se trudimo da ne budemo stalno ozbiljni i korporativni, nama je bitnija dobra atmosfera, smeh i da svi provedemo dan radno, ali opet bez osećaja da je sutra ponovo jedan dosadan radni dan.

Imamo Beer Friday - svakog dana! Mi volimo kraft piva i uvek ćeš pronaći neko dobro pivo u našem frižideru. Volimo da se družimo i van radnog vremena, pa tako organizujemo večeri društvenih igara i ukusnih kiflica. Igramo fudbal, vozimo karting, pravimo roštilje i žurke. Ponekad odemo svi zajedno na planinu, da radimo odande.

Radili smo u raznim firmama i odlučili da napravimo nešto drugačije i sjajno. Nastojimo da takvi ostanemo i da ljudi koji rade kod nas dele istu viziju i dugo ostanu u našem kolektivu (ne zato što moraju - nego zato što to žele).

Ako ti sve ovo sjajno zvuči i želiš da postaneš deo našeg tima (DEVersity porodice), pošalji nam CV (po mogućstvu na engleskom) elektronskim putem.

Jedva čekamo da te upoznamo!

Rok za konkurisanje: 05.02.2021.

Prijavi se

Upoznaj kompaniju Deversity d.o.o.

 • Kompanija DEVersity d.o.o. ima dva cilja: ponuditi najbolji i najrazličitiji spektar softverskih rešenja za poslovanje klijenata i obezbediti izvanredno radno okruženje u kome mogu da napreduju najtalentovaniji programeri.


  Pogledaj profil kompanije
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  2450 EUR / mesečno
  2450 2450

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

Potvrdi

Greška