Oglasi za posao Junior Data Engineer/Data Management

Junior Data Engineer/Data Management

Hybrit d.o.o.

Beograd, Novi Sad

05.10.2022.

Oglas dostupan i osobama sa invaliditetom
Oglas dostupan i studentima

Hybrid IT Solutions ima otvorenu juniorsku poziciju: Junior Data Engineer/Data Management. Nisi siguran da li je ova pozicija za tebe? Nema problema! Nama je bitno da voliš matematiku, statistiku, programiranje i cloud, kao i da odlično govoriš engleski jezik, sve ostalo ćemo zajedno naučiti. 

Prva dva meseca posvetićemo obuci kroz koju ćeš naučiti Data Modeling, SQL, Python, Javu, kao i Power BI, Azure Cloud tehnologije i Tibco Spotfire. Nakon ova dva meseca počećeš da radiš na nekoj od ovih pozicija, u zavisnosti od toga šta ti najbolje “leži”.

Hybrid IT Solutions je ove godine postao deo Valcon grupe, konsultantske kuće sa preko 1000 eksperata iz različitih delova Evrope. Ideja nam je da ti, postaneš jedan od ovih stručnjaka, odnosno konsultant Valcona u Srbiji, koji svojom ekspertizom pomaže biznisima da budu najbolji u svojoj oblasti. Zvuči uzbudljivo, zar ne?

Šta očekujemo od tebe? 

 • Da si završio ili si na poslednjoj godini studija računarskih ili srodnih nauka.
 • Da voliš da radiš u nekom od ovih programskih jezika Java, Python, SQL, JavaScript, C#.
 • Da imaš već neko iskustvo ili želiš da naučiš da radiš u cloud okruženju.
 • Da analitički pristupaš rešavanju problema.
 • Da imaš odlično znanje engleskog jezika, jer će to biti jezik na kom ćeš raditi.
 • Da voliš da radiš sa ljudima i da imaš dobre interpersonalne veštine, jer će posao uključivati puno komunikacije sa velikim klijentima.
 • Da si motivisan i voljan da učiš i da se razvijaš.

 Šta ćeš ti dobiti?

 • Plaćenu dvomesečnu obuku tokom koje ćeš naučiti različite tehnologije (Data Modeling, SQL, Python, vizuelizacija podataka  i kreiranje izveštaja…)
 • Mogućnost da se lično razvijaš kroz treninge, nakon kojih možeš da se sertifikuješ u različitim oblastima data inženjeringa ili data menadžmenta.
 • Rad u timskom okruženju koje će ti pružiti potpunu podršku tokom tvog učenja i rada u našoj kompaniji
 • Odličnu platu
 • 25 dana godišnjeg odmora
 • Neograničeni budžet za edukaciju
 • Personalizovane benefite (privatno zdravstveno osiguranje, FitPass..)
 • Klizno radno vreme
 • Hibridni model rada (rad iz kancelarije ili od kuće)
 • Rad u ravnoj organizacionoj strukturi
 • Opuštenu radnu atmosferu gde možeš da budeš ono što jesi :)

Pošalji nam svoj CV elektronskim putem :)

Upoznaj kompaniju Hybrid IT Solutions

O Kompaniji Iskustva Plate

Nas motiviše odgovornost, poverenje, kreativnost, kvalitet i autentičnost. Mi smo Hybrid IT, i postojimo od 2017. godine u Srbiji i Holandiji. Za samo 4 godine uspeli smo da oformimo tim od 77 zaposlenih i eksternih saradnika koji rade za naša tri Hybrid ogranka  – Hybrid IT, Hybrid Technical i Hybrid Digital. Osim autsorsinga softvera, bavimo se i autsorsingom usluga arhitekture i marketinga. Pored šarenolikosti profesija i industrija u kojima radimo, izdvaja nas i to što podržavamo razvoj mladih talenata, pa smo zbog toga pokrenuli našu Hybrid Full Stack praksu gde će mladi moći da steknu utisak kako je to raditi na pravim projektima. Bilo da ste senior, junior ili medior developer, arhitekta ili marketar, kod nas ste dobrodošli!

Naš IT ogranak se konstantno unapređuje i od tehnologija se koristi - Java, Spring, Scala, Python, Microsoft.NET, .NET core, Azure, RabbitMQ, Zookeeper, AWS, Google Cloud, Docker, Jenkins, AxonFramework, Kubernetes, Angular, JS, NodeJS, Vue i React.

Iskusne arhitekte i inženjeri iz našeg Technical ogranka nude široko znanje na mnogim poljima - od informacionog modelovanja zgrada (BIM), arhitektonskog dizajna, i 2D draftinga, do 3D modelinga i renderinga, i strukturalnog i mehaničkog dizajna; a Hybrid Digital koji se bavi digitalnim marketingom je tu kako bi našim klijentima pružio najbolje marketinške strategije i usluge u cilju poboljšanja njihovih biznisa.

Osim konstantnog usavršavanja i učenja, nudimo rad u izuzetno opuštenoj, pozitivnoj i zdravoj radnoj atmosferi. Naše lounge prostorije i prostorije za zabavu su uvek otvorene svima koji žele da naprave kratku pauzu od dnevnih taskova. Bitno nam je da svaki zaposleni bude maksimalno zadovoljan radom kod nas.

Mi smo u centru Novog Sada i naša terasa sa predivnim pogledom vas čeka za prvu jutarnju kafu. Rastemo, širimo se, i uvek smo voljni da upoznamo nove kvalitetne ljude sa kojima ćemo moći da razmenjujemo znanje i iskustva. Ukoliko imaš bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nam pošalji mejl na contact@hybrid-it.rs.

Opšti utisak i preporuka

5
100%

Beneficije

5

Balans karijere i privatnog života

5

Mogućnost napredovanja

5

Iskustvo o radu

Iskustvo · 26.05.2022

Full Stack Intern

Opšti utisak

5
Preporučuje
Prethodno na praksi Manje od jedne godine
Pozitivno

Odlična ekipa, nisam znao skoro ništa pre nego što sam se prijavio za 5-nedeljnu Full Stack praksu. Jako puno sam naučio u veoma kratkom periodu. Upao sam, čak iako nisam bio u potpunosti kvalifikovan za praksu, ali sam mislio da vredi probati i ubedio sam ih tokom intervjua da me prime. Usled ovoga imao sam više gradiva...

Zamerke

Nemam ništa puno da zamerim, jedino bih izdvojio da postoje periodi intenzivnijeg rada, pogotovo pri deadline-u tokom kojih je mentorima teže izbalansirati rad na projektima i rad sa praktikantima.

0

Prosečna neto plata

1100

Software Developer 2 plate

MIN
700
PROSEK
1100
MEDIJANA
1100
MAX
1500

Slični poslovi