Oglasi za posao Junior PHP (Laravel) programer

Junior PHP (Laravel) programer

AppWorks d.o.o.

Beograd

20.05.2022.

Širimo svoj mali ali pasionirani tim i zapošljavamo PHP (Laravel) programera.

Šta radimo?

Od 2014. godine razvijamo platformu za mobilne aplikacije - i to za medije (RTS, Politika, Jutarnji List, Oslobođenje) i sportske organizacije (grčka košarkaška liga, slovenačka fudbalska liga, Ghanasoccer.net). Iako se radi o mobilnim aplikacijama za iOS i Android, backend (Laravel) je najbitniji deo platforme. Objasnićemo ti detaljnije na razgovoru, a ovde je nešto o našoj platformi: www.app-works.app

Od ove godine radimo i na drugim inovacijama, a kao i gornja, i ovo su naši proizvodi, koje želimo da prodajemo na globalnom tržištu.

Šta očekujemo od tebe?

Tražimo radoznalog kandidata koji voli da uči. Znaš da koristiš znanje drugih (dobar si drug sa Googlom i Stack Overflowom). Osim toga:

  • Solidno poznaješ PHP i Laravel, razvio/la si neke projekte u tom frameworku
  • Znaš kako funkcioniše REST API i drugi rasprostranjeni API servisi
  • Koristiš javascript, jquery, bootstrap
  • MySQL ti je dobro poznat, a snalaziš se i u Linux terminalu

Ovo je oglas za junior poziciju, tako da si okej i ako si tek završio/la fakultet, ali naravno i ukoliko imaš neko početno radno iskustvo. Želimo talenat za učenje i glad za napretkom.

Dnevno ćeš koristiti Laravel, PHP, MySQL, povremeno i određene frontend tehnologije (imamo stručnjaka koji radi na ovom delu, ipak će ti backend biti glavni fokus). Počeli smo da testiramo i Livewire, moguće da ćeš raditi i u tome. 

Šta nudimo?

Što bi se reklo, na stolu su dve ponude:

  1. Ako imaš određeno radno iskustvo, nudimo redovno zaposlenje, uz konkurentnu zaradu.
  2. Ukoliko bi ti ovo bilo prvo zaposlenje, onda je u pitanju 3-mesečna plaćenu praksu. Želja je da tokom trajanje te prakse ti ubediš firmu da si prava osoba za nas, a da firma ubedi tebe da je to mesto na kom želiš da napreduješ. Onda bi sledilo stalno zaposlenje. Ovo nam je lepo uspevalo dosad, ovde su dvoje naših kolega koji su se zaposlili nakon početne prakse: https://www.youtube.com/watch?v=akiLMZqu2jc

A ponavljamo ono što je jako bitno: želimo da brzo učiš. Nismo još imali saradnika koji koji kod nas nije dosta napredovao. Mali smo kolektiv, bićeš bačen/a u vatru vrlo brzo (naravno, najbolje se uči uz rad na realnim projektima), ali od ovog meseca uvodimo i program razvoja, u okviru kog je svakom zaposlenom na raspolaganju 2h radnog vremena svake nedelje za učenje u okviru naše "mini-učionice na lejzi begu". Sastavljamo matricu razvoja koju ćeš postaviti sa starijima od sebe (starijih u Vlajkovićevoj baš i nema mnogo, kolektiv je veoma mlad).

Javi nam se, dođi da vidiš šta smo razvili dosad, da ti objasnimo šta znače „Skraćeni petak“ i „Ideja koju smo našli u ćevapu“, da ti predstavimo kako funkcioniše interna liga u PES-u, ali pre svega da razgovaramo o tome da li bi Appworks bio mesto za tebe.

Gde ćeš da radiš?

Naše kancelarije su u Vlajkovićevoj 15, tako da se u krugu od 1.000 metara od nas nalazi najmanje 6 naših klijenata koje volimo. Ako proširimo krug na par hiljada kilometara, broj istih se značajno povećava. Atmosfera i način rada odgovaraće ljudima kojima odgovara rad u manjim timovima, gde je tvoja odgovornost veća, ali i napredak isto tako.

Upoznaj kompaniju Color-Videotop d.o.o. Beograd

O Kompaniji Iskustva Plate

Beogradski Color-Videotop je deo grupe preduzeća sa poslovnim jedinicama u Mariboru, Ljubljani, Zagrebu i Beogradu, sa tri ključna područja poslovanja: izdavaštvo i mediji, video-igre i izdavaštvo knjiga. U Sloveniji izdajemo 14 magazina, od toga 6 vodećih izdanja u svojim segmentima (Lepota & Zdravje, Bravo, Grazia, FHM, OK!,...), u Hrvatskoj 6 izdanja (Ljepota & Zdravlje, Grazia, Brava Casa...), a zastupnici smo vodećih izdavača video igara, među njima je i najveći globalni izdavač Activision Blizzard.

Srpski ogranak je pojačan od 2011. godine, sa ciljem razvoja novih digitalnih proizvoda za teritoriju Srbije, ali i kao razvojni centar za regiju. U Beogradu se bavimo grafičkim dizajnom, programiranjem web portala i web trgovina, a primarni cilj u narednom periodu je razvoj novih medijskih tehnologija koje će doneti novi vir prihoda, a s vremenom nadomestiti postojeće programe.

Prosečna ocena

1.3

na osnovu 3 recenzije

Mogućnost napredovanja

1.7

Beneficije

1.3

Karijera / privatni život

1.0

Iskustvo o radu

Iskustvo · 07.01.2022
1
Ne preporučuje

Androi developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Apsolutno ne postoje.

Zamerke

Kasni plata, kromanjonski source code. Neorganizovano na maksimum, bez ikakve šanse da naučite nešto. Neralni rokovi. 10 taskova istovremeno. Neralni taskovi. Ne ispunjavanje bonusa.

1

Prosečna neto plata

1000

Software Developer 1 plata

MIN
1000
PROSEK
1000
MEDIJANA
1000
MAX
1000

Slični poslovi