Konkurs je istekao.

Junior Software Developer

BUS Computers d.o.o.

Beograd
Junior
01.08.2020.

BUS Computers je kompanija sa 20 godina iskustva u razvoju informatičkih rešenja u raznim oblastima. Poslujemo u 4 grada u Srbiji, Kikinda, Subotica, Novi Sad i Beograd. Kreiramo zanimljiva rešenja na desktop, web i mobilnoj platformi. Ako želiš da stekneš stručno i poslovno iskustvo, prijavi se za poziciju  Junior Software Developer.

Očekujemo od tebe:

-        Završen fakultet tehničkog usmerenja, poželjno informatičke struke

-        Minimum 6 meseci samostalnog iskustva u programiranju C++, C#, Javascript, PHP, React

-        Prihvatanje novih tehnologija i trendova u programiranju

-        Sposobnost za samostalan i za timski rad, kao i rad sa klijentima

-        Poznavanje engleskog jezika

Poželjno bi bilo i:

-        Posedovanje vozačke dozvole B kategorije

-        Poznavanje metodologije agilnog programiranja

-        Poznavanje upravljanja verzijama

-        Poznavanje metoda testiranja

Šta nudimo

-        Rad u zanimljivom i inovativnom okruženju

-        Brza obuka za rad na različitim platformama

-        Vrednovanje rada u skladu sa napretkom i rezultatima

-        Team building aktivnosti

Ukoliko želiš da se priključiš našem timu pošalji CV.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor i pozvani na intervju koji će se održati u Beogradu. 

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju BUS Computers d.o.o.

 • BUS Computers je preduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 1998. godine u Kikindi, a kao privredno društvo postoji od 2001 godine. Osnovne delatnosti su informatički inženjering, programiranje i distribucija računarske opreme.

  Sedište preduzeća je u Kikindi, a poslovni ogranci su u Novom Sadu, Subotici i Zrenjaninu, s tim da svaki poseduje maloprodaju, veleprodaju i servis. BUS Computers poseduje poslovni prostor u svom vlasništvu zajedno sa pratećom infrastrukturom i logistikom. Zaposleno je 40 radnika, među kojima je veći broj diplomiranih inženjera, inženjera informatike, sertifikovanih servisera i stručnih komercijalista.

  Prvu celinu predstavlja komercijalna služba koja obavlja uvoz i distribuciju IT komponenti za proizvodnju računara, perifernih uređaja i prateće opreme. Opremom snabdevamo veliki broj sistem-integratora i prodavnica računara, kao i pravna i fizička lica u okruženju. U skoro svakom gradu u Srbiji imamo poslovne partnere - lokalne kompanije koje su među najuglednijim u svojoj sredini. Komercijalnu službu upotpunjuju 4 maloprodajna objekta i prodaja putem interneta.

  Drugu celinu predstavlja realizovanje integralnih informacionih sistema kod krajnjih korisnika. To podrazumeva izradu projekata, instalaciju hardvera, instalaciju računarskih mreža, definisanje i izradu sistema za obezbeđenje objekata, i servisnu podršku. Projekte implementacije kompleksnih računarskih mreža su nam poverile brojne institucije i preduzeća.

  Treću celinu predstavlja izrada softvera za poslovanje trgovačkih, proizvodnih i uslužnih preduzeća i ostalih vrsta pravnih subjekata sa specifičnim zahtevima. U toku je razvoj programskih sadržaja za ustanove zdravstva, obrazovanja i ostala javna preduzeća. Bogata referentna lista korisnika kojima održavamo softver po ugovoru i onih koji su ga trajno otkupili ukazuje na značajan udeo ove celine u celokupnom poslovanju. Poseban napredak je poslednjih godina postignut na razvoju web aplikacija, mobilnih aplikacija i web dizajnu namenskih internet prezentacija i e-commerce rešenja.


  Pogledaj profil kompanije
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  1000 EUR / mesečno
  1000 1000

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija