Konkurs je istekao.

Mobile Application Designer - Senior

Center for Investments and Finance

Beograd, Internacionalnih brigada 56
Senior
30.04.2021.

Zapošljavamo! Kao naš senior dizajner za mobilne aplikacije, radićeš u timu koji će se baviti razvojem za mobilne aplikacije za iOS i Android platforme. Naš fokus je na cross-platform razvoju, za obe platforme, pa tražimo osobe sa relevatnim znanjem i iskustvom. 

Radićeš u timu kao senior, sa head-om svog tima, spoljnim i unutrašnjim saradnicima za UI-UX, dizajn i identitet brenda u celini. Bićeš prema potrebi i u direktnoj tehničkoj komunikaciji sa kolegama iz razvoja i QA spolja, radi potrebnih pojašnjenja, ili sa head-om prema potrebi radi komunikacije sa ostalim head-ovima ili menadžmentom. Ne manje važno, učestvovaćeš u internim i eksternim treninzima i radionicama. Važno je da na dobar način možeš da komuniciraš sa razvojnim timovima, ali i u celini unutar organizacije ili spolja. Bićeš delom zadužen da učestvuješ u osmišljavanju i sprovođenju obuka juniora za dizajn. 

Kao senior moraš da imaš dobro prethodno iskustvo sa dizajnom za mobilne aplikacije, kroz ukupan postupak od wireframe do rada sa front-end timom. Prednost imaju kandidati sa iskustvom u učestovavanju u brendiranju proizvoda, kao i kandidati sa dobrim iskustvom dizajna za crossplatform sa jedne strane, i sa druge strane jednog od dva (ali, naravno, ne nužno oba) native stack-a (Android, iOS). 

Na ovoj poziciji, tvoj razvoj bi bio u smeru head-a tima a docnije bi smer bio poslovni (npr. u smeru c-nivo rukovodioca).  

Kao osoba, spretna si, sposobna i voliš da rešavaš probleme. Kao kandidat, ne čekaš da ti neko zada domaći zadatak, već uzimaš na sebe šta nam ostaje da uradimo u timu. Kao CIF čovek, interesuje te šta drugi timovi rade, i šta mi radimo poslovno na nivou šire slike, a u komunikaciji si poslovan, pristojan i komuniciraš sa poštovanjem prema svima u firmi i spolja, bez izuzetaka.  

Ako možeš brzo da kreneš radiš u dinamičnom okruženju, da produbljuješ svoje iskustvo različitih tehnologija u različitim kontekstima, ako želiš da brzo osmišljavaš i pišeš kod za kreativan i inovativan softver, dok sarađuješ sa stučnim ljudima od akcije u našem timu, mi želimo da te upoznamo.   

Pozicija je na puno radno vreme, pravni okvir je ugovor o radu na neodređeno, uz obavezni šestomesečni probni period. Radno mesto je u redovnim okolnostima naša kancelarija u Beogradu, uz retke ali obavezne, plaćene odlaske kod klijenata u Beogradu i ostaku Srbije i Evrope. U vanrednim okolnostima (npr. trenutne pandemije COVID), organizujemo i rad od kuće, smenski.   

Imamo tri kruga selekcije, uključujući i razgovor sa stranim partnerima. Nemamo formalni test on-line, ali bismo pogledali tvoj portfolio, i poslali pitanja pre razgovora razgovora uživo za drugi krug selekcije.  

Odgovornosti

 • Realizacija dizajna prema SLO unutar korisničkih priča, od skice, wireframe, mockup, preko kompletnog rešenja, po fazama projekta, od MVP do konačnog; 
 • Komunikacija sa razvojnim timovima u kreiranju inovativnog, preciznog i savršeno glatkog korisničkog interfejsa za različite mobilne platforme;
 • Učestovanje u osmišljavanju i izvršavanju obuka za juniora;
 • Kontinualna dopuna razvojnog bekloga; 
 • Učestvovanje u treninzima i radionicama;  
 • Korišćenje odgovarajućih alata za upravljanje projektima;  
 • Pomoć i učestvovanje u kontinualnom unapređenju internih procedura.  

Kvalifikacije  

 • Obavezno je višegodišnje iskustvo u dizajnu za skalabilne mobilne aplikacije, plus je prethodno poznavanje PSD2 regulative;
 • Plus je relevantno akademsko zvanje npr. osnovne studije faktulteta sa jakom kreativnom osnovom za digitalni dizajn;
 • Obavezno je dobro razumevanje Agile Scrum metodologije;

Veštine  

 • Dobro poznavanje i/ili relevatno radno iskustvo dizajna za cross-platform mobilne aplikacije;
 • Iskustvo i duboko razumevanje UI/UX razvojnih principa za mobilne uređaje;
 • Dobro razumevanje inženjerskih potreba u postupku razvoja mobilnih aplikacija ;
 • Plus je dobro poznavanje i iskustvo rada dizajna u više od jednog stack-a korišćenih u razvoju (npr. React Native za cross platform, i Kotlin for Android xor Swift for iOS);
 • Lični integritet je obavezan;  
 • Lakoća rada u različitim radnim okruženjima, interno ili eksterno, npr. produkciono, staging, testno, demo okruženje;  
 • Dobra organizaciona sposobnost i umeće lične organizacije;  
 • Ispunjavanje rokova u brzom i stalno menjajućem okruženju;  
 • Proaktivan pristup rešavanju problema i potencijal za donošenje odluka;  
 • Odlično znanje srpskog i srednje znanje engleskog obavezno, poželjno osnovno poznavanje nemačkog jezika.   

Okvirna mesečna plata zavisi od kvalifikacija, naročito prehodnog radnog iskustva, donji prag je EUR 1800 u dinarskoj protivvrednosti, prema srednjem kursu NBS na dan obračuna. Omogućen je i rad od kuće u COVID uslovima.  

Oglas više nije aktivan. Promeni kriterijume pretrage ili pogledaj slične oglase.

Posao UX / UI / WEB Designer, Beograd (39 oglasa)

Sortiranje:

Mobile Application Designer - Senior

Center for Investments and Finance

Beograd
18.07.2021

Mid UX/UI Designer

ONLINE INTERVJU

Cinnamon d.o.o.

Beograd
29.06.2021
ONLINE INTERVJU
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca / Ask the employer.

Potvrdi

Greška