Oglas je preuzet sa sajta poslodavca i nije proveren od strane sajta HelloWorld.rs
Konkurs je deaktiviran.

Praksa - Network and System Engineer

NetCast d.o.o.

Beograd
Junior

logo_20810

Praksa - Network and System Engineer

Beograd
Trajanje prakse: 3 meseca

Priprema za poziciju: Network and System Engineer

Tehnologije: Cisco, Juniper and Mikrotik networking, Linux sistemska administracija. Jezici Bash, Python, Perl. Virtuelizacija VMware, Proxmox.

Praksa je otvorena i za studente, a moguće su part time ili full time opcije (3 ili 5 radnih dana nedeljno).

Rok za konkurisanje: 16.03.2020.

Konkurs je deaktiviran.

Upoznaj kompaniju NetCast d.o.o.

 • Mi smo NetCast. Kreativan mladi tim koji radi na jedinstvenim namenskim rešenjima- managed i cloud servisima- kojima nastoji da korisnicima olakša i unapredi poslovanje preuzimanjem vođenja dela ili kompletnog IT sektora.

  Mi u NetCast-u verujemo u to da vrhunski svetski stručnjaci u IT industriji nisu ništa bolji i pametniji od nas, samo da imaju jaku volju, veru i ulažu puno sati rada. Upravo zato ulažemo u edukaciju zaposlenih i podstičemo ih da stalno rade na svom razvoju, jer u krajnjoj liniji i rade za sebe. Samim tim verujemo da snaga i učinak pojedinca utiču na dobrobit cele kompanije. Osim toga, kod nas nema tradicionalnog birokratskog sistema, međusobno se poštujemo i pomažemo koliko god smo u mogućnosti. Dakle, NetCast je naša platforma za profesionalni i lični razvoj uz zdrave međuljudske odnose.

  Ukoliko vam sve što smo naveli zvuči dobro, energični ste, volite svoje zanimanje, smatrate da imate šta da pružite našoj kompaniji, željni ste dokazivanja, usavršavanja i napredovanja, dođite da zajedno radimo na razvoju budućnosti IT-ja.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  2.8
  na osnovu 6 recenzija
  Mogućnost napredovanja
  3.3
  Beneficije
  2.2
  Balans između karijere i privatnog života
  3.7
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Full Stack Developer
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Dobra lokacija za nekoga ko živi na Novom Beogradu.

  Zamerke kompaniji:

  Loši međuljudski odnosi, spletke, ogovaranja, podmetanja otkaza od strane menadžmenta. Jako male početne plate, a povećanja zavise od toga koliko ste dobri drugari sa gazdom i leadovima. "Nepodobni" ljudi dobijaju otkaze. Team leadovi preuzimaju tuđe zasluge kako bi opravdali svoju poziciju. Takođe team leadovi nemaju dovoljno programerskog znanja. Mnogo lažnih obećanja. Ne postoje nikakve dodatne beneficije.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija