Oglasi za posao Python Developer

Python Developer

Infostud

Subotica (poslodavac nudi finansijsku i organizacionu podršku u slučaju eventualnog preseljenja)

online intervju

28.01.2022.

(( Infostud grupa je domaća kompanija koja u svom sastavu ima različite sajtove i mobilne aplikacije u oblasti zapošljavanja, automobilizma, osiguranja i nekretnina, od kojih su gotovo svi lideri u svojim oblastima poslovanja. Uspešnim nas čini tim od preko 260 kvalitetnih i vrednih ljudi, koji imaju zdrave i konstruktivne stavove prema životu, poslu i drugim ljudima. Više od 20 godina rastemo, razvijamo se i zato nam je potreban: ))
Python Developer
Subotica

// kako mi to radimo?

Koristimo Python za obradu podataka, a podaci se nalaze u SQL i NoSQL bazama podataka. Pre svega to su MySQL, Elasticsearch, HDFS, a planiramo i da proširimo "jelovnik" sa MongoDB-om.
GIT i CI/CD se u ovom pipeline-u podrazumeva.

// koja je tvoja uloga?

Tvoj najvažniji zadatak je da pomažeš data analitičarima i data scientist-ima da ukrote veliku količinu podataka. Važno je da znaš da ovo što radimo, u osnovi, nije web development, već da je u fokusu prikupljanje, skladištenje i obrada podataka. Podatke koristimo za analizu i donošenje biznis odluka kao i za rešavanje zadataka iz oblasti veštačke inteligencije (sistemi za preporučivanje sadržaja na sajtovima, procene vrednosti proizvoda koji se oglašavaju na našim sajtovima).

Naš tim je još uvek u fazi formiranja i tvoja zaduženja će pratiti kako razvoj tima tako i projekte na kojima tim bude radio. Očekujemo, za početak, da poznaješ programski jezik Python i način funkcionisanja nekih osnovnih NoSQL baza podataka.

// koje tehnologije koristimo?

Pored poznavanja programiranja u Pythonu i poznavanje baza podataka MYSQL, važno nam je da znaš o čemu pričamo kada kažemo: ElasticSearch, Clickhouse, Hadoop (HDFS).
Super bi bilo, ali ne i presudno, ako:
 • Imaš iskustvo u radu sa velikim skupovima podataka
 • Poznaješ WEB tehnologije (HTTP, backend aplikacije, API-jevi)

// šta dobijaš ako izabereš baš Infostud grupu?

 • Priliku da utičeš na razvoj proizvoda, a da se kroz to i lično usavršavaš i unapređuješ
 • Već više od 20 godina rastemo i ne planiramo da stanemo, a tako i ti možeš da rasteš sa nama – vremenom ti napreduju odgovornosti i znanje
 • Dugoročan projekat koji ima dovoljno zanimljivih delova da ti nikada ne dosadi :)
 • Volimo uživo da viđamo kolege i razmenjujemo ideje, pa primarno radimo iz kancelarije, ali jednom do dva puta nedeljno možeš da radiš i sa druge lokacije.. taman da počnu da ti nedostaju :)
 • Nalazimo se u Subotici, i nudimo finansijsku i organizacionu podršku u slučaju preseljenja
 • Više o našim beneficijama i vrednostima možeš da pročitaš ovde.
Molimo te da dobro razmisliš da li bi baš voleo/la da se razvijaš zajedno sa nama i zbog čega.
Svi kandidati će biti obavešteni o ishodu konkursa.
Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Upoznaj kompaniju Infostud Grupa

O Kompaniji Iskustva Poslovi Plate Beneficije Tech Stack

Infostud je grupa internet biznisa. Orijentisani smo na poslovne i tehnološke inovacije i menjamo tržište na bolje. Želimo da naši biznisi budu primeri dobrog poslovanja, zdravog i dugoročno stabilnog razvoja.

Od samog nastanka radili smo na izgradnji i razvoju internet tržišta Srbije i do tada uobičajne prakse informisanja, zapošljavanja i trgovine, preneli smo na internet i modernizovali. I tu nismo stali. Namera nam je da i dalje predvodimo i podstičemo razvoj domaćeg tržišta, korišćenjem moderne tehnologije, kroz poslovne inovacije i podršku razvoju ICT preduzetništva.

Takođe, nastojimo da stalno unapređujemo procese rada i zaposlene u kompaniji kroz sisteme mentorstva i konstantnih obuka. Usvajanje modernih tehnologija u daljem poslovanju (data science, AR, VR itd), predsavlja takođe važan segment razvoja.

Vlasnici i osnivači su Branislava Gajić Stanojević, Branimir Gajić i Stefan Salom, a manjinski suvlasnik je finska medijska grupacija Alma Media.

U Infostud grupi trenutno radi oko 180 zaposlenih.  Pored jačanja naše grupe, važan nam je i ekonomski razvoj Srbije. Zbog toga sprovodimo niz aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje IT preduzetništva. Osnovali smo Infostud Hub u Subotici, a aktivno podržavamo Startit i slične organizacije. Takođe, Infostud grupa, zajedno sa još osam tehnoloških kompanija, jedan je od osnivača Inicijative Digitalna Srbija, koja ima za cilj brzu i uspešnu digitalnu transformaciju naše zemlje. Pružamo i aktivnu podršku državnom programu prekvalifikacija za posao u IT sektoru kako bi se ubrzao razvoj ovog sektora.  

Kako izgleda raditi u Infostudu?

Kompaniju Infostud uspešnom čini tim od preko 180 kvalitetnih i vrednih ljudi, koji imaju zdrave i konstruktivne stavove prema životu, poslu i drugim ljudima. To su ljudi koji ne beže od posla jer je to jedini način da dosegnu visoke kriterijume kvaliteta, kako poslovno, tako i privatno. Otvoreni za novo, nasmejani, fer prema sebi i drugima. U ambijentu međusobnog poštovanja i kolegijalnosti delimo znanje, uspehe i poraze. To nam je važno i to je ključ našeg uspeha. To su vrednosti Infostuda!

Infostud je prilika da konstantno učite i usavršavate se, profesionalno i lično. U društvu profesionalaca i atmosferi vođenoj optimizmom to nije teško. Uz vas su uvek kolege koje nesebično dele svoja iskustva i kompanija koja mnogo ulaže u razvoj svojih zaposlenih. U Infostudu nije sramota ne znati, ali je važno saznati, pa svaka inicijativa za učenje nailazi na veliku podršku. Učimo o onome što nas interesuje i što nam je važno za posao. Sve u svemu, ne razdvajamo lično i profesionalno zadovoljstvo i zbog toga na posao dolazimo nasmejani.

Prosečna ocena

5.0

na osnovu 2 recenzije

Mogućnost napredovanja

5.0

Beneficije

4.5

Karijera / privatni život

4.5

Iskustvo o radu

Iskustvo · .
5

Saradnik na razvoju proizvoda

Preporučujem
Pozitivno

Veoma prijatna radna atmosfera, mogućnost napredovanja uz odličnu podršku mentora i menadžmenta.

Potvrđen korisnik
 • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
7

Ove informacije su mi korisne

18.01.2022

PHP Developer

Subotica (poslodavac nudi finansijsku i organizacionu podršku u slučaju eventualnog preseljenja)

02.02.2022.

18.01.2022

Backend Team Lead

Subotica (poslodavac nudi finansijsku i organizacionu podršku u slučaju eventualnog preseljenja)

02.02.2022.

18.01.2022

UI/UX Designer

Subotica (poslodavac nudi finansijsku i organizacionu podršku u slučaju eventualnog preseljenja)

02.02.2022.

13.01.2022

Python Developer

Subotica (poslodavac nudi finansijsku i organizacionu podršku u slučaju eventualnog preseljenja)

28.01.2022.

Prosečna neto plata

540

Product Manager 2 plate

MIN
525
PROSEK
540
MEDIJANA
540
MAX
554

Prosečna neto plata

1200

Business Analyst 1 plata

MIN
1200
PROSEK
1200
MEDIJANA
1200
MAX
1200

Prosečna neto plata

1150

Software Developer 2 plate

MIN
1050
PROSEK
1150
MEDIJANA
1150
MAX
1250

Konferencije i obuke u zemlji i inostranstvu

Rad sa modernim tehnologijama, alatima i okruženjima

Rad na različitim projektima

Soba za odmor

Wellness

Sportske aktivnosti

Sistematski zdravstveni pregledi

Biblioteka za zaposlene

Program psihološke podrške

Dotacije za jaslice

Obuka vozača