Konkurs je istekao.

Report Analyst

Heliant d.o.o.

Beograd
Intermediate
28.03.2020.

logo_19104

Heliant Health je objedinjeni zdravstveni informacioni sistem namenjen zdravstvenim ustanovama (domovi zdravlja, bolnice, klinike, ordinacije).

Potreban nam je:

Report Analyst

Beograd

Opis posla:

Poslovi izveštajnog analitičara (report analyst) u području zdravstvenog sektora kao i drugih poslovnih područja u kojima Heliant ima poslovna rešenja.

Ovaj posao obuhvata analizu korisničkih zahteva i potreba, kreiranje kompleksnih izveštaja preko SQL upita i kroz vizuelni aplikativni softver, kao i sistematizaciju, analizu i unapređenje postojećih izveštaja.

Potrebna znanja i kvalifikacije:

 • Odlično poznavanje SQL jezika;
 • Izvrsne analitičke sposobnosti;
 • Pedantnost i obraćanje pažnje na detalje;
 • Motivisanost za samostalno učenje.

Poželjna znanja i kvalifikacije:

 • VŠS;
 • Poznavanje MySQL jezika;
 • Poznavanje rada u softveru JasperSoft Studio ili iReport;
 • Poznavanje poslovnih procesa u zdravstvenom sektoru;
 • Iskustvo u radu sa klijentima;
 • Poznavanje HTML, CSS i JavaScript.

Kandidat mora pokazivati sposobnosti: konceptualnog razmišljanja, rešavanja kompleksnih problema, samostalnog obavljanja poslova, timskog rada, komunikativnost i prilagodljivost.

Šta nudimo:

Heliant je IT firma u kojoj svaki sposoban pojedinac može da ostvari svoje profesionalne ciljeve: stručno usavršavanje i napredovanje unutar firme. Obezbeđujemo:

 • Rad u dinamičnom i kreativnom okruženju;
 • Neformalno i timski orijentisano okruženje;
 • Zanimljive i izazovne projekte;
 • Stalno zaposlenje za najbolje kandidate.

Mole se kandidati da prijave proslede elektronskim putem.

Rok za konkurisanje: 28.03.2020.

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju Heliant d.o.o.

 • Heliant Health - zdravstveni informacioni sistem

  Softver u kome radi gotovo polovina doktora u PZZ u Srbiji. Softver u čiji razvoj su uložene godine i o čijem održavanju brine veliki broj eksperata. Medicinski softver sa evropskim sertifikatom. Ispunjava sve kriterijume MZ i RFZO.

  Heliant Moneo - poslovni informacioni sistem

  Projektovan i realizovan tako da obezbedi maksimalnu efikasnost i zadovoljstvo korisnika. Na desetine uvaženih sugestija knjigovođa, prodavaca, službenika zaposlenih u kadrovskim i obračunskim službama preduzeća.

  Heliant OpIS - opštinski informacioni sistem

  Zadovoljava specifičnosti rada opštinske administracije i usklađen je sa propisima o kancelarijskom poslovanju. Podiže efikasnost i kvalitet rada kroz računarsku podršku upravljanju i stručnoj obradi predmeta, poslovnoj operativi kao i funkcijama rukovođenja.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  2.8
  na osnovu 5 recenzija
  Mogućnost napredovanja
  1.8
  Beneficije
  1.5
  Balans između karijere i privatnog života
  3.2
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Junior Java
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  1. Ovde možete da steknete prijatelje za ceo život, atmosfera i međuljudski odnosi su bili sjajni (kao i svugde ima i malo priči iza leđa, al to se brzo čuje :) ) 2. Siguran posao, redovna i sigurna plata, prijava na ceo iznos 3. Kompanija je domaća i ima svoje projekte, ne radi se outsourcing, idealna je za početnike jer ih odmah baca u vatru i u svom vremenu provedenom ovde sam dosta naučio o tome kako funkcioniše poslovni proces 4. Kafe, mleka i soka :)

  Zamerke kompaniji:

  1. Tek od skora je uveden fitpass ali i dalje polovično firma plaća samo pola dela 2. Nema konferencija, treninga il usavršavanja 3. Niže plate u odnosu na sam IT 4. Pre mog vremena su postojali putovanja/teambildinzi, iako obećano, na moju veliku žalost isti nisam doživeo 5. Tek od skora malo novih tehnologija 6. Napredak dosta ograničen na duže staze Sam sam i doveo par prijatelja, ok za prvi posao, jako sporo se radi na tome da postane još bolje mesto (a mislim da postoje kapaciteti...)

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija