Oglas je preuzet sa sajta poslodavca i nije proveren od strane sajta HelloWorld.rs
Konkurs je deaktiviran.

RubyOnRails Developer

Deversity d.o.o.

Beograd
Senior

DEVersity RubyOnRails tim traži pojačanje!

Mi smo DEVersity - mala programerska firma iz Beograda. Naša odabrana ekipa radi kao deo tehničkog tima nekoliko severnoameričkih startapa. Ponosimo se rešenjima koja pravimo i volimo to što radimo, a iz toga proističe i veliko poštovanje koje uživamo kod klijenata sa kojima sarađujemo. Sada tražimo pojačanje!

Tražimo:

 • Najmanje 5 godina profesionalnog iskustva u programiranju u bilo kom programskom jeziku. Iskustvo u radu sa AWS-om, big-data i visoko distribuiranim / konkurentim sistemima je velika prednost.
 • Minimalno godinu dana iskustva u radu sa RubyOnRails-om. Najbitnije je da znaš da razmišljaš i želiš da napreduješ. Mi ćemo se potruditi da ti pomognemo da proširiš svoja znanja i vrlo brzo počneš produktivno da doprinosiš našem timu.
 • Poznavanje principa rada web aplikacija i baza podataka.
 • Spremnost na konstantno usavršavanje i učenje najnovijih tehnologija. Tehnologije svakodnevno napreduju, pa se i mi trudimo da ostanemo na pramcu svih promena.
 • Da voliš da radiš u timu sa sjajnim ljudima koji su spremni da ti pomognu i svoje znanje podele sa tobom.
 • Da si ljubazna osoba, umeš da sarađuješ sa ljudima, imaš strpljenja u komunikaciji, da umeš da prepoznaš kako da se prilagodiš svakoj situaciji, da prihvatiš savet i pomoć i uzvratiš istom merom kada nekome zatreba pomoć. Kod nas nema međusobnog takmičenja, već se takmičimo da svakoga dana budemo sve bolji i kao pojedinci i kao tim. Mi verujemo da je tim jak onoliko koliko je jak njegov najslabiji član!
 • Radno i komunikaciono znanje engleskog jezika.

Nudimo:

 • Rad na izazovnom big-data projektu, u iskusnom timu, za izuzetno prijatnog klijenta.
 • Konkurentnu platu koja raste proporcionalno zalaganju i uspehu na projektu.
 • Opuštenu radnu atmosferu, bez stresa i prekovremenog rada, u kojoj ako želiš možeš da radiš u papučama i gde nema dress koda (možeš da se ekstra doteraš, a možeš i da se opustiš i dođeš sa kapom koja sakriva lošu frizuru tog dana).
 • Rad van kancelarije kao nešto uobičajeno. Da odlučiš nekim danima da radiš od kuće, jer pada kiša, nisi u dobrom raspoloženju ili jer si tako u mogućnosti.
 • Klizno radno vreme koje prilagođavaš svojim obavezama (jer nekada je neka žurka duže trajala :) ). Bitno je da se posao završi, a ne vreme u koje se posao obavlja.
 • Odlazak na konferencije radi usavršavanja znanja iz oblasti na kojoj radiš.
 • Internacionalnu sertifikaciju u oblasti od interesa.
 • Unapređenje engleskog jezika u vidu individualne ili grupne nastave sa profesorom čiji je maternji jezik engleski.

Mi se trudimo da ne budemo stalno ozbiljni i korporativni, nama je bitnija dobra atmosfera, smeh i da svi provedemo dan radno, ali opet bez osećaja da je sutra ponovo jedan dosadan radni dan.

Imamo Beer Friday - svakog dana! Mi volimo kraft piva i uvek ćeš pronaći neko dobro pivo u našem frižideru. Volimo da se družimo i van radnog vremena, pa tako organizujemo večeri društvenih igara i ukusnih kiflica. Igramo fudbal, vozimo karting, pravimo roštilje i žurke. Ponekad odemo svi zajedno na planinu, da radimo odande.

Radili smo u raznim firmama i odlučili da napravimo nešto drugačije i sjajno. Nastojimo da takvi ostanemo i da ljudi koji rade kod nas dele istu viziju i dugo ostanu u našem kolektivu (ne zato što moraju - nego zato što to žele).

Ako ti sve ovo sjajno zvuči i želiš da postaneš deo našeg tima (DEVersity porodice), pošalji nam CV (po mogućstvu na engleskom) elektronskim putem.

Jedva čekamo da te upoznamo!

Konkurs je deaktiviran.

Upoznaj kompaniju Deversity d.o.o.

 • Kompanija DEVersity d.o.o. ima dva cilja: ponuditi najbolji i najrazličitiji spektar softverskih rešenja za poslovanje klijenata i obezbediti izvanredno radno okruženje u kome mogu da napreduju najtalentovaniji programeri.


  Pogledaj profil kompanije
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  2450 EUR / mesečno
  2450 2450

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

Potvrdi

Greška