Konkurs je istekao.

Senior 3D Artist

Radical Galaxy Studio

Beograd
Senior
24.08.2019.

logo_35105

Bavimo se izradom inovativnih rešenja virtuelne (VR) i augmentativne realnosti (AR), animacija i rendera u polju savremene arhitektonske vizuelizacije. Naš tim obuhvata arhitekte, programere i 3d artiste.

Za novootvorene kancelarije u Beogradu tražimo kreativne, dinamične, motivisane i odgovorne stručnjake, zaljubljenike u svoju profesiju.

U našoj zajednici cenimo i negujemo kulturu posvećenosti, odgovornosti i ljubavi prema profesiji.

SENIOR 3D ARTIST

Beograd

Kao senior 3D Artist, za stvaranje visoko-fotorealističnih rendera eksterijera i enterijera koristićete pretežno 3ds Max, V-Ray i Photoshop, pa je profesionalni nivo znanja u ovim programima neophodan.

Napredne veštine modelovanja i renderovanja, odlično oko za kompoziciju, svetla, compositing i postprodukciju su potrebni činioci Vašeg rada.

Odgovornost u poslu, izuzetno visoki standardi kvaliteta, samostalnost u organizaciji i sprovođenju zadataka, pregled i kontrola nad celinom zadatka, sposobnost odgovornog vođenja manjeg tima, su osobine koje ćemo posebno ceniti i koje će Vam omogućavati napredovanje.

Iskustvo u ozbiljnoj arhitektonskoj animaciji i produkciji je prednost.

U NAŠEM TIMU

Ponosni smo na otvorenu i dobru komunikaciju i atmosferu, međusobnu podršku i razumevanje članova tima, multi-disciplinarnost unutar tima, izazov novih naprednih tehnologija na svakodnevnom nivou, komforni radni prostor, vrhunsku opremu.

Zalažemo se za dobar balans radnih i slobodnih sati (po pravilu slobodni vikendi i praznici, osmočasovno radno vreme sa pauzom za ručak).

Finansijski uslovi i bonus program su konkurentni vodećim evropskim standardima.

Kako biste postali deo našeg tima, pošaljite Vašu Prijavu, CV i Portfolio radova ili link ka istom, na e-mail adresu prijave.rgstudio@gmail.com.

Ukoliko nemate pripremljen portfolio radova, budite slobodni da nam pošaljete izbor od Vaša tri najbolja rada.

Rok za konkurisanje: 24.08.2019.

Konkurs je istekao.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija