Oglasi za posao Senior Android Developer (Kotlin)
Oglas je preuzet sa sajta poslodavca i sajt HelloWorld ne garantuje njegovu ažurnost.

Senior Android Developer (Kotlin)

Byteout d.o.o.

Beograd, Remote

18.10.2022.

Ako tražiš mesto na kome imaš i koga da naučiš i od koga da učiš, udavila te je tašna i mašna, i radno vreme od 9 do 5. Ako toliko dugo programiraš za Android u Kotlinu, da sad već možeš i zatvorenih očiju, Byteout ekipa želi da te upozna.

Projekat OmniShop

Sa OmniShopom želimo da pomognemo vlasnicima vebšopova da što je brže i jednostavnije (i jeftinije) moguće dobiju Android ili iOS aplikaciju za svoju prodavnicu. Mi smo OmniShop smislili i napravili, i sada tražimo ljude koji će mu pomoći da ojača i ,,poleti”. Potreban nam je neko ko o projektima razmišlja i sa tehničke i sa biznis strane.

A znamo da te tehnička strana najviše interesuje. Zašto mislimo da će ti Omnishop biti interesantan?

Da, pravimo aplikacije za veb prodavnice, ali ono što ih razlikuje je da su modularne i konfigurabilne, i brzo se sklapaju. Ovo znači da moramo da damo sve od sebe da napišemo kod koji može lako da se održava i proširuje. (ili kako ga mi zovemo developer’s dream)

Do sada smo imali prilike da rešimo nekoliko zanimljivih izazova. Na primer, napravili smo aplikaciju za arapsko tržište u kojoj je sve išlo s desna na levo. Imali smo prilike da vidimo kako naša aplikacija ima direktan pozitivan uticaj na biznise naših klijenata. Upoznali smo razna tržišta i prošli kroz razne niše, sve od kućnih ljubimaca do visoke mode, i shvatili da i ovo značajno doprinosi zabavi.

Šta za nas znači senior?

Tražimo seniore, ali ne samo na papiru. Treba nam neko ko ume i da zamisli, izanalizira, i napravi zamišljeno, ali i da zgužva i baci u korpu, ako shvati da ne valja. Brzo shvata zahteve, od njih pravi zadatke, i rado i uspešno ih delegira. Ko ume lepo da razgovara i razume se i sa klijentom, i sa juniorom, i sa gospođom koja sređuje kanc (i na srpskom i na engleskom).

Zašto mislimo da bi ti Byteout bio interesantan?

Uživamo veliko poverenje naših klijenata. Iz tog razloga zajedno sa klijentom dolazimo do željenih rešenja, istovremeno razumevajući njihove potrebe i želje i savetujući ih kako da ih ostvare na najbolji način.

Naš tim ima potpunu fleksibilnost, ali i svoju definiciju fleksibilnosti. Međusobno se dogovaramo šta radimo, kad i odakle. Svoje vreme i zadatke organizujemo kako nama najviše odgovara, uvek imajući na umu odgovornost prema timu, projektu i klijentu.

Naši seniori se dosta oslanjaju jedni na druge za razmenu ideja i rubber ducky momente. A sa druge strane uživaju u prilici da mentorišu i grade mlade programere željne znanja.

Šta ti nudimo?

Kancelarija je u centru grada, kod Vukovog spomenika. Ako ti je to blizu, super, ako ne, super je i ako želiš da radiš remote.

Ako ipak rešiš da nam se pridružiš u kancelariji, čeka te energična i vesela ekipa. Sve će ti pokazati. Gde se nalaze grickalice i voće, kako radi aparat za kafu, gde i kako da poručiš ručak (koji je free) i koja jela su nam favoriti.

Šta te još čeka ako se pridružiš našem timu: ugovor na neodređeno sa probnim radom 6 meseci, privatno zdravstveno i privatno penziono osiguranje, plaćen ručak, iskustvo digitalnih nomada koje svake godine organizujemo i još dosta zanimljivih stvari.

Koji je sledeći korak?

Da se prijaviš.

Radujemo se prilici da se upoznamo i zajedno otkrijemo da li smo pravi fit.

Srećno!

Upoznaj kompaniju Byteout d.o.o.

O Kompaniji Poslovi

A decade ago three guys fresh out of University joined forces on some projects. Sometime later they realized they know how the bits are made and that they are ready to take the byte out of the software development world. Then came guy number 4, and then 5, and along the way more tech-savvy ladies and gentleman joined, hungry for knowledge, ready to roll their sleeves and learn and work. Most of them (us) are still here today.

Together with some fresh new faces, we’ve developed several of our own products that we are still passionately working on, and a number of projects for clients. Throughout the years, we’ve made some great friends among our clients whom we helped build everything from the simplest apps to large platforms.

We completely adapted our surroundings to our needs knowing that we are all at our best when we feel our best. That’s why every team member gets an opportunity to arrange their workstation any way they want.

Beograd, Remote

18.10.2022.

Beograd, Remote

18.10.2022.

Beograd, Rad od kuće

12.10.2022.

Slični poslovi